seroxat-ZA i PROTIV

Pravo mesto za sva pitanja i diskusije na temu Neuropsihijatrije.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Saki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 03, 2004 5:07 pm

seroxat-ZA i PROTIV

Post od Saki »

Pozdrav svima!
Voleo bih da čujem mišljenje i savet ljudi koji posećuju ovaj forum.Radi se o sledećem:imam socijalnu anksioznost i kao terapiju pijem rivotril (tri puta po 0,5mg) proteklih 7 meseci.Stanje mi se delimično popravilo i doktor namerava da mi ubaci seroxat i da postepeno izbacim rivotril.Seroxat navodno ne izaziva zavisnost.Voleo bih da saznam nešto više o ovom leku,kao i iskustva onih koji su ga pili i da li su imali problema kod prestanka uzimanja seroxata.Kakve su nuspojave i neželjena dejstva?Koliko pomaže kod socijalne anksioznosti?
Mid_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 17, 2004 2:57 pm

Post od Mid_ »

Jel mozes da mi kazes kako da dodjem do tog psihijatra koji je tebi dao tu dijagnozu.Ja idem kod nekog mnogo staromodnog i mislim da bi trebalo da nadjem novog .Jel mozes da mi posaljes adresu ili telefon ordinacije na [email protected].
sandra78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 22, 2005 11:55 am

Post od sandra78 »

Seroxat je lek iz grupe antidepresiva.Koristi se kod strahova i depresije i ne izaziva zavisnost.Tako da se slobodno opusti i veruj svom doktoru.
Pozdrav
Saki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 03, 2004 5:07 pm

Post od Saki »

Drugarica koja pije seroxsat mi je rekla da je imala jaku apstinencijalnu krizu kada 2 dana nije popila lek, a njen doktor joj je rekao da to više ne radi jer može da završi u bolnici i da mora postepeno da prestane jer stvara zavisnost. DA li si ti pila ovaj lek?
caca_29
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 15, 2005 10:29 pm

Seroxat DA

Post od caca_29 »

Saki, greskom sam ti poslala privatnu poruku. Procitaj je, mislim da ce ti znaciti.
Slavica
Zaključana tema