Potrebna pomoc...

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Celka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 19, 2006 11:01 pm

Potrebna pomoc...

Post od Celka »

Situacija je sledeca, pre 2 godine na moru prilikom skoka u vodu i lose procene dubine uspeo sam da udarim glavom u dno mora, naravno nakon udarca izasla mi je velika cvoruga na vrhu glave... Nisam stavljao led i nakon nekog vremena cvoruga je splasnula, ali nikada do kraja... I evo nakon 2 godine ja i dalje imam to malo ispupcenje na glavi koje me uzasno nervira jer ne mogu da se osisam na kratko...

Negde sam procitao da ponekad hematon moze ocvrsnuti i ostati na mestu povrede, ali sam takodje i cuo da je postupak ostranjivanja doticnog moguc i da ne zahteva neke specijalne uslove...

Da li je to istina i gde bih se mogao obratiti za pomoc...

Unapred zahvalan...
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Krvni podliv moze da ocvrsne i tada vremenom poprima konzistenciju vezivnog ili kostanog tkiva. Ukoliko pravi smetnje, moze da se odstrani operativno.
S obzirom da se promena nalazi na glavi, najuputnije je obratiti se neurohirurgu.
Odgovori