Nesto veoma cudno

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
uplasen1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 23, 2006 4:03 am

Nesto veoma cudno

Post od uplasen1 »

Na kozi penisa (ne odmah ispod glavica, kao sto se ovde uglavnom pise) pre par meseci izaslo mi je malo braon zadebljanje, nije me bolelo, mozda me je neznatno svrbelo, i zadebljanje je spalo (znaci kao krasta) posle par dana, mozda i nedelju - dve i ostao je rozikasti oziljak :(
medjutim, skoro mi se ista krasta javila sa druge strane koze penisa.
buduci da dugo nisam imao seksualne odnose, a i uvek sam koristio zastitu, vodim racuna o higijeni, tako da zaista ne znam u cemu bi mogao da bude problem.
Ponavljam, ne boli me, mozda veoma veoma blago pecka i isto tako svrbi, dakle ni ne oseti se.
Hvala unapred!
uplasen1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 23, 2006 4:03 am

Post od uplasen1 »

neko ?
Gordy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 3:04 pm

Post od Gordy »

Tvoje pitanje zahteva strucan odgovor, ali izgleda da se na forumu uglavnom javljamo samo mi amateri koji prenosimo svoja iskustva. :wink:

Nadam se da ce ti se u skorije vreme javiti neko od medicinskog osoblja! Ukoliko ne, idi kod urologa!

Pozdrav!
Don't worry about the world coming to an end today, it's already tomorrow in Australia.

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
Odgovori