Znam da je bilo ovakvih tema vec, ali mislim da bi mi bolje pomogli ako bih vam opisao detaljnije situaciju...
Znaci prosle nedelje sam dobio neki grip, imao sam kratak sexualan odnos sa stalnom partnerkom. Uobicajno se tusiram minimum jednom dnevo, ali posto sam bio iscrpljen nisam se tusirao oko 2-2.5 dana. Tada je pocelo sve. Od tada (vec 4 dana) se redovno tusiram, cak i sa vise paznje na intimni deo, a zadnja 2 dana cak i par puta dnevno cistim penis (obicnom vatom i vodom). Znaci pojavilo se crvenilo na kozici, vrh kozice mi je ispucao i veoma je suv, glavic - e ne znam da li se skida onaj sloj koze ili ostaje ona bela masna supstanca i ta ista bela masna supstanca se stvara obnormalno brzo, i posle pranja u roku od par sati se stvara. Glavic je isto malo crven, a prelazenje kozice van erekcije je bolno, a sa erekcijom jos bolnije. Takodje mogu da napomenem da sam uzimao antibiotike par dana (cini mi se palitrex), ali cesto imam malo jace prehlade/ponekad i neki grip, a do sad nisam imao tih probelama, pa nekako bih povezivao sa time.
Znam da ce te reci da idem kod lekara, ali trenutno stvarno ni ne zelim, a nisam ni u mogucnosti (u mogucnosti sam tek posle praznika).
Tako da vas molim, ako mozete da mi odgovorite na par pitanja...
1. Sta je ovo?
2. Ako se ne smiri (u periodu do nedelju dana od kad je pocelo, znaci za jos par dana), koju kremu da kupim?
3. Ako to ne pomogne kad odem kod lekara opste praxe za kog lekara da trazim uput (zene idu kod ginekologa, a muskarci?), ne znam, neko je cak spominjao i urinologa...
Hvala unapred, puno!
Crvenilo, svrab, blag bol - hitno!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 19, 2006 2:10 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Okt 16, 2006 2:14 pm
Ako ti je imunitet opao (kao shto jeste) i ako si pio antibiotike (kao shto jesi) verovatno se pojavila kandida. Tako je barem kod nas zzena... Malo se prehladim, tabla antibiotika i op! Eto je.
Ne brini, idi kod urologa ili dermatovenerologa. Dace ti kremu. Lechi se brzo, ako radis na imunitetu i eto.
Pozdrav!
Ne brini, idi kod urologa ili dermatovenerologa. Dace ti kremu. Lechi se brzo, ako radis na imunitetu i eto.
Pozdrav!