Herpes- Vatra ?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
SLATKA MALA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 25, 2006 12:49 pm

Herpes- Vatra ?

Post od SLATKA MALA »

ej,caos... imam nekoliko pitanja koja me muce dugo wremena. meni cesto na usni izadje watra ili tkz.herpes... e sad,zanima me da li je herpes i watra zaprawo jedno te isto... i zasto izlazi da li zbog nekih nedostataka jer me to mnogo nerwira....

sta je najbolje za lijecenje toga jos prwog dana kada izadje... prije sam koristila aciklowir,sada koristim domaci med ...

molim was pomozite ! hwala unaprijed !
Voli sebe ali i ulazi u sebe !!!!!
SLATKA MALA
Novi član
Novi član

Post od SLATKA MALA »

:cry: :cry:
sacramento
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm

Post od sacramento »

Da kucnem u drvo nikad nisam imao herpes ,ali znam da je dosadan ko vrag jer sam citao i cuo od drugih.

Kazu da su dobre tablete Zovirax ,a najbolji prirodni lek za to je par kapi propolisa (propolis kapi mogu da se kupe u svakoj apoteci kod nas) na vaticu (ili stapic za usi), pritisnes i držiš par minuta. Tako par puta na dan i za dan-dva prođe.

Ono sto sigurno znam da bez obzira koliko si slatka ja te nikad nebi poljubio dok imas herpes :wink:
SLATKA MALA
Novi član
Novi član

Post od SLATKA MALA »

heh xwala na sawjetu... a za owo drugo... :oops: :wink:
Odgovori