ej,caos... imam nekoliko pitanja koja me muce dugo wremena. meni cesto na usni izadje watra ili tkz.herpes... e sad,zanima me da li je herpes i watra zaprawo jedno te isto... i zasto izlazi da li zbog nekih nedostataka jer me to mnogo nerwira....
sta je najbolje za lijecenje toga jos prwog dana kada izadje... prije sam koristila aciklowir,sada koristim domaci med ...
molim was pomozite ! hwala unaprijed !
Herpes- Vatra ?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 25, 2006 12:49 pm
Herpes- Vatra ?
Voli sebe ali i ulazi u sebe !!!!!
-
- Novi član
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm
Da kucnem u drvo nikad nisam imao herpes ,ali znam da je dosadan ko vrag jer sam citao i cuo od drugih.
Kazu da su dobre tablete Zovirax ,a najbolji prirodni lek za to je par kapi propolisa (propolis kapi mogu da se kupe u svakoj apoteci kod nas) na vaticu (ili stapic za usi), pritisnes i držiš par minuta. Tako par puta na dan i za dan-dva prođe.
Ono sto sigurno znam da bez obzira koliko si slatka ja te nikad nebi poljubio dok imas herpes
Kazu da su dobre tablete Zovirax ,a najbolji prirodni lek za to je par kapi propolisa (propolis kapi mogu da se kupe u svakoj apoteci kod nas) na vaticu (ili stapic za usi), pritisnes i držiš par minuta. Tako par puta na dan i za dan-dva prođe.
Ono sto sigurno znam da bez obzira koliko si slatka ja te nikad nebi poljubio dok imas herpes

-
- Novi član