braon tackice na ozijlcima od mladeza

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
merkur
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 7:16 am

braon tackice na ozijlcima od mladeza

Post od merkur »

ponovo se vracam na ovu temu predhodna je bila pod nazivom -mladez ponovo raste- ali nisam dobilla odgovor sta bi to moglo biti i dali je moguce da se ponovo pojave delovi mladeza na oziljcima.

Mladezi su skinuti pre dva meseca " shaving metodom" , skalperom.
URADEN JE DERMATOPATOLOSKI PREGLED .REZULTATI SU UREDU.
DA LI JE MOGUCE DA MI NEKO POJASNI DA LI SE ZAISTA MOGU POJAVITI PONOVO AKO SE OTKLANJANJE MLADEZA URADI SA SKALPEROM , I STA DALJE RADITI I PREDUZETI? DA LI CE SE OBRAZOVATI ISTI MLADEZ ILI CE OSTATI TAMNE TACKICE.?ZA
NIGDE NE MOGU PRONACI DA SE INFORMISEM KAKO ZAPRAVO IZGLEDAJU OZILJCI ,KOLIKO DUGO ZARASTAJU.DA LI JE VEROVATNO DA DODJE DO ODREDJENIH KOMPLICACIJA OSIM ESTETSKIH ? :roll:
mak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 12, 2006 12:00 am

Post od mak »

radila sam skidanje mladeza shaving metodom i nemam nikakve braon tackice na mestu gde je bio taj mladez

dr mi je rekao da je moguce da mladez ponovo naraste i da se tada opet skida..iz razloga zato sto se kod shaving metode ne odstranjuje koren mladeza

najbolje da odes kod svog doktora da ti on kaze u cemu je stvar
merkur
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 7:16 am

Post od merkur »

da li znate kojom metodom se otklanja koren mladeza i da li se ponovo javlja mladez iz razloga sto je nestrucmo uradjen? kada se pojavi da i treba da dobije prvobitni oblik?
Da pregled smo zakazali , za mesec .
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Ne znam kakva je to "shaving metoda" skalpelom :-?
Koliko ja znam skalpelom se hirurski isece ceo mladez zajedno sa malo koze i tkiva oko njega oko njega. Znaci i koren se odstrani.
Shaving metoda je koliko znam sa radio talasima gde se uklanja samo do povrsine koze i tada ostaje koren iz kog moze ponovo da naraste mladez.
Takodje i laserom se ukloni koren jer se sve "spali".
Nije mi jasno kako je odstranjen mladez ali ako je "shaving metodom" koren je ostao i moze da izraste mladez.
Niko ne moze da vam kaze sta je to osim ako nije strucan i ako ne vidi. "Na slepo" sigruno necete dobiti odgovor.
Odgovori