RUMENILO

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 30, 2006 2:40 pm

RUMENILO

Post od oljaeha »

Devojke,ima li neka od vas preporuku za rumenilo?Do sad sam koristila RIMELL i Golden Rose!Probala bih kuglice pa me zanima koje su po vama najbolje?Hvala!!!
nisam_luda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am

Post od nisam_luda »

Bourjois rumenila su jako dobra, ako ti odgovara neka cena od 500-600 dinara i veoma dugo traju iako su u kutijicama od po par grama, zatim mozes probati u toj klasi maybelline ili loreal. Ipak najbolja rumenila na nasem trzistu po meni su collistarova koja su malo skuplja, 1500 do 2000 dinara ali su boje savrsene, sa dosta sjajnih cestica, dizajn pakovanja je odlican i takodje jako dugo traju. jedno collistar rumenilo moze da traje i do 2 godine ako se svakodnevno koristi. takodje su dobra i revlonova rumenila.
kuglice su jako dobre babelle iako su prilicno jeftine, mislim da ne kostaju vise od 500 dinara. imaju veoma dobar izbor boja. licno nisam za avonove ili oriflame kuglice jer ne koristim njihovu kozmetiku jer imam fobiju od jeftine kozmetike ali cujem da mnogima odgovaraju kuglice.
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

I ja se slazem za bourjois :)
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član

Post od oljaeha »

Hvala cure!!!
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Nista ;)
I imas veliki izbor nijansi. http://www.bourjois.co.uk/face/blush
Ako si iz bg, najjeftinija su u prolazu kod doma omladine
jovanaklea
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 9:57 am

Post od jovanaklea »

moj problem je sto mi koza jako lose reaguje na rumenilo. Da li postoje neka za osetljivu kozu?
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član

Post od oljaeha »

Auuu koliko nijansi-osecam da cu da omasim samo tako!Hvala SKVO srce si!!! :D Nisam iz Beograda-valjda cu negde naci!!!Inace imam malo bledunjav ten,tako da mi je problem u odabiru nijanse!
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

I ja ima jako svetao ten.
Nijansa 95 je onako neutralna roze braon, i vecini odgovara.
Dobra stvar kod ovih rumenila je stolepo kontrolises koliko boje hoces, jer sva ona ako stavis malo daju onako prozracan sjaj, i malo boje, a ako vise puta predjes cetkom, naravno, dobices jacu boju.
Ja imam nijansu 34, iako izgleda drecavo u kutiji, i na slici, i ja nikada nisam volela roze boju, na licu super izgleda, bas prirodno.

Jovanaklea, a sta ti se tacno desava od rumenila? Mozda je do cetke? Je l stavljas puder ispod?
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član

Post od oljaeha »

Ovako stvari stoje-nisam nasla Bourjois (istina nisam puno ni trazila posto je padala kisa).Colistar me je odbio zbog jakih cena,pa sam se na kraju odlucila za Babelle rumenilo,senku i sjaj za usne.Cini mi se da ima dovoljno sjajnih cestica (sto sam i zelela).Nisam se danas sminkala ali mislim da cu biti zadovoljna.Naiskrenije se zahvaljujem na savetima!!!
jovanaklea
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 9:57 am

Post od jovanaklea »

Recimo da uvece izadjem i stavim rumenilo (nekad bez, nekad sa puderom), i sve bude ok kada skinem sminku, ali ujutru kad se probudim, budu crvenkaste flekice na tom mestu.
By the way, kupila sam avene kolekciju za osetljivu/masnu kozu-ok je, al lice mi je kao i pre- nekad dobro, a nekad lose.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Mozda je do cetke... ne znam, bas prvi put cujem za to.
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član

Post od oljaeha »

Moguce da je do cetke.Ako je dugo koristis isprlja se i tako to...I bilo bi dobro da koristis cetku od prirodne dlake.Malo su skuplje ali su kvalitetnije i nadam se da neces vise imati problema!
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Avon ima odlicnu cetku od prirodne dlake.. a cena je oko 300dinara na snizenju
Odgovori