RUMENILO
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am
Bourjois rumenila su jako dobra, ako ti odgovara neka cena od 500-600 dinara i veoma dugo traju iako su u kutijicama od po par grama, zatim mozes probati u toj klasi maybelline ili loreal. Ipak najbolja rumenila na nasem trzistu po meni su collistarova koja su malo skuplja, 1500 do 2000 dinara ali su boje savrsene, sa dosta sjajnih cestica, dizajn pakovanja je odlican i takodje jako dugo traju. jedno collistar rumenilo moze da traje i do 2 godine ako se svakodnevno koristi. takodje su dobra i revlonova rumenila.
kuglice su jako dobre babelle iako su prilicno jeftine, mislim da ne kostaju vise od 500 dinara. imaju veoma dobar izbor boja. licno nisam za avonove ili oriflame kuglice jer ne koristim njihovu kozmetiku jer imam fobiju od jeftine kozmetike ali cujem da mnogima odgovaraju kuglice.
kuglice su jako dobre babelle iako su prilicno jeftine, mislim da ne kostaju vise od 500 dinara. imaju veoma dobar izbor boja. licno nisam za avonove ili oriflame kuglice jer ne koristim njihovu kozmetiku jer imam fobiju od jeftine kozmetike ali cujem da mnogima odgovaraju kuglice.
Nista 
I imas veliki izbor nijansi. http://www.bourjois.co.uk/face/blush
Ako si iz bg, najjeftinija su u prolazu kod doma omladine

I imas veliki izbor nijansi. http://www.bourjois.co.uk/face/blush
Ako si iz bg, najjeftinija su u prolazu kod doma omladine
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 9:57 am
I ja ima jako svetao ten.
Nijansa 95 je onako neutralna roze braon, i vecini odgovara.
Dobra stvar kod ovih rumenila je stolepo kontrolises koliko boje hoces, jer sva ona ako stavis malo daju onako prozracan sjaj, i malo boje, a ako vise puta predjes cetkom, naravno, dobices jacu boju.
Ja imam nijansu 34, iako izgleda drecavo u kutiji, i na slici, i ja nikada nisam volela roze boju, na licu super izgleda, bas prirodno.
Jovanaklea, a sta ti se tacno desava od rumenila? Mozda je do cetke? Je l stavljas puder ispod?
Nijansa 95 je onako neutralna roze braon, i vecini odgovara.
Dobra stvar kod ovih rumenila je stolepo kontrolises koliko boje hoces, jer sva ona ako stavis malo daju onako prozracan sjaj, i malo boje, a ako vise puta predjes cetkom, naravno, dobices jacu boju.
Ja imam nijansu 34, iako izgleda drecavo u kutiji, i na slici, i ja nikada nisam volela roze boju, na licu super izgleda, bas prirodno.
Jovanaklea, a sta ti se tacno desava od rumenila? Mozda je do cetke? Je l stavljas puder ispod?
Ovako stvari stoje-nisam nasla Bourjois (istina nisam puno ni trazila posto je padala kisa).Colistar me je odbio zbog jakih cena,pa sam se na kraju odlucila za Babelle rumenilo,senku i sjaj za usne.Cini mi se da ima dovoljno sjajnih cestica (sto sam i zelela).Nisam se danas sminkala ali mislim da cu biti zadovoljna.Naiskrenije se zahvaljujem na savetima!!!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 9:57 am