Lijep pozdrav.
Već duže od mjesec dana ima čudan osjećaj pri mokrenju, nekada manje ili više osjećaj pečenja.
Uradio sam nalaz urina koji pokazuje Ketone na ++ i proteine na 30mg/dl, ostalo je negativno.
Uradio sam ultrazvuk abdomena i čist je.
Da li ovo znači da je neka infekcija ili mogu da se kriju i jače bolesti iza ovoga, ili je pak normalno da nekad budu povišeni ketoni i proteini?
Peče me kad piškim
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Peče me kad piškim
То значи да имаш озбиљан проблем са бубрезима и мора да се види о чему се ради. Протеина не сме да буде у мокраћи.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 28, 2018 9:37 pm
Pregledao sam ih ultrazvukom, doktor kaze da su uredu, osim što ne može vidjeti ima li nekakvih upala pa puštaju previše proteina u urin.aaaca napisao:То значи да имаш озбиљан проблем са бубрезима и мора да се види о чему се ради. Протеина не сме да буде у мокраћи.
Napisao je dijagnozu "sumnja na upalu mokracnih kanala".
A sad, ako su mokraćni kanali, oni su iza bubrega, i ne bi trebalo opet biti proteina ako bubreg nije propustio, po nekoj mojoj logici.
Čitao sam na netu da smije biti do 30mg/dl, a ja sam bas negdje na toj granici.

I koliko sad ima veze što sam na sat vremena nalaza urina nescafe popio, to ne znam je li može uzrokovat višak proteina.
Ili sam sad i sa ovim nekakvu funkcionalnu tegobu fasovo kao i sa probavnim dijelom organizma.

Pijem Ciprofloxacin terapiju, pa ću vidjeti je li do neke upale nakon 5-6 dana ću opet da provjerim urin.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Протеина не сме да буде у мокраћи.
Одакле си?
Одакле си?