Masna koza
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Masna koza
U poslednje vreme koza lica mi se masti.Umivam se sapunom kako bih isusila kozu ali nista.Pokusavala sam i da se umivam samo vodom ali nije bilo promena.Koristila sam i neke tonike ali posle odredjenog perioda izgube dejstvo.Jel ima neko slican problem i jel bi neko mogao da mi kaze sta da radim??[/code][/list]
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Masna koza - Seboreja
Za pravilnu negu, sto podrazumeva primenu preparata i procedura, bitno je koliko imate godina. U pubertetu, lojne zlezde pojacano luce loj, pa je koza masnija. Za pocetak, probajte Eucerin sapun, ujutru i uvece. Napisite koliko imate godina i da li na kozi ima nekih promena, sem pojacanog mascenja.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Veliko mi je zadovoljstvo da pozelim dobrodoslicu jednom zaista sjajnom profesionalcu na ovom forumu Mr Ph Silviju Bulicu.
Nadam se da ce svi korisnici foruma podeliti moje zadovoljstvo, a ako se po jutru dan poznaje, a po prvom odgovoru strucna kompetencija dragog kolege Silvija njegovim ukljucivanjem smo znatno ojacali strucnu podrsku iz oblasti Kozmetologije i estetske nege! SRECNO!
Nadam se da ce svi korisnici foruma podeliti moje zadovoljstvo, a ako se po jutru dan poznaje, a po prvom odgovoru strucna kompetencija dragog kolege Silvija njegovim ukljucivanjem smo znatno ojacali strucnu podrsku iz oblasti Kozmetologije i estetske nege! SRECNO!
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Saradnik
Hvala za dobrodoslicu
Sara, hvala na dobrodoslici. Trudicu se da pomognem, koliko budem umeo. Moja oblast je uglavnom nega zdrave koze i medicinska kozmetika.
-
- Saradnik
Seboreja
Ima li rezultata od novog nacina nege?