1600 km u autosedistu

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
sandra77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 07, 2006 11:15 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

1600 km u autosedistu

Post od sandra77 »

Molim vas, recite mi sta da radim. Trebalo bi sa bebom od 4 mes. da predjem 1600 km, sa jednom pauzom (nocenjem). Da li je preporucljivo da beba toliko dugo boravi u sedistu za auto? Ipak je ono najsigurnije sredstvo za prevoz beba. Ili da je vozim u korpi?
>Hvala!
Njanja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 23, 2005 7:32 pm

Post od Njanja »

Sandra, sedište je jedini pravi izbor za dete u autu.
S obzirom da je u pitanju tako mala beba nisam stručna da ti odgovorim da li je taj položaj OK za toliku kilometražu. Pretpostavljam da se hrani na tri sata pa to znači da se tada i prave pauze u vožnji što je možda dovoljno.
Mi smo našu bebu vozili u 3. mesecu 550 km, naravno u sedištu, sa jednom pauzom za hranjenje. Dobar deo puta je prespavala a deo kada je bila budna je provela zainteresovano posmatrajući automobile oko nas. Naoružala sam se njenim omiljenim igračkama ali za tim nije postajala potreba.
sandra77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 07, 2006 11:15 am

Post od sandra77 »

Hvala Njanja! Naravno da bih pravila pauze i zbog dojenja i presvlacenja,a i da se malo razmrdamo! :P Mene je samo bilo strah zbog toliko provedenog vremena u tom polozaju, ali je ipak tako najsigurnije!
Odgovori