Treba mi POMOC!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
solodapam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 07, 2006 10:34 pm

Treba mi POMOC!

Post od solodapam »

Devojka sa kojom sam duze vreme, bila
je kod ginekologa i nasao joj je Trihomonos.Ja isto osecam svrab i na vrhu glansa kod otvora
imam neko crvenilo i posle mokrenja me malo pecka.Imam i neke crvene tackice ispod toga.
Pepisao joj je triagil jednodnevno i rekao da i ja to popijem.To je ok!Juce smo to popili i njoj je vec proslo a meni ne.
Jel treba da cekam jos ili da pijem jos toga ili da idem kod urologa?I je li moguce nekako da se to resi bez onog brisa sa stapicem?
A da i da li je moguce da ja nemam uopste trihomonos nego nesto drugo?Hvala vam PUNO unapred i izvinite na smetnji!
hypo_hondar82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 10, 2006 4:37 pm

Post od hypo_hondar82 »

Moguce je da imas kombinovanu infekciju,tu moze da ti pomogne i dermatovenerolog.A Trichomonas nekad treba da se leci sa vise tura Triagila,ne prolazi svima od jedne kutije.Najbolje da ne mozgas,pa prava dr,a za stapic ce ti vec reci,da li treba ili ne.Srecno!
solodapam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 07, 2006 10:34 pm

Post od solodapam »

Hvala na savetu, mada sam ja to postavio pre nedelju dana i vise:-) ali hvala!Ujedno imam jos nesto da pitam.Kada sam popio triagil nije se nista promenilo jedno dva do tri dana.Sada je vec skoro sve proslo i crvenilo i svrab i peckanje pri mokrenju.Jedino peckanje osecam jako malko ali skoro neprimetno!Isao sam kod urologa i rekao mi je da sacekam malo, pa me zanima da li je moguce da je to proslo tek tako, da je taj triagil delovao nakon 2 dana ili je moguce da se tako povuce i posle bude jos gore?!Nesto mi ne izgleda bas pouzdano taj urolog pa zato pitam.
hypo_hondar82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 10, 2006 4:37 pm

Post od hypo_hondar82 »

Ti si ispanicio zasto ti nije proslo odmah,kad si popio?Pa,ne moze to bas tako odmah. :D Dr je u pravu da trebas da sacekas,da lekici deluju poptuno,ali ako posle par dana osetis i dalje neko peckanje,bolove i sl,.onda ili ponovo Triagil ili da se ispitas da vidis da nije nesto drugo
Odgovori