Devojka sa kojom sam duze vreme, bila
je kod ginekologa i nasao joj je Trihomonos.Ja isto osecam svrab i na vrhu glansa kod otvora
imam neko crvenilo i posle mokrenja me malo pecka.Imam i neke crvene tackice ispod toga.
Pepisao joj je triagil jednodnevno i rekao da i ja to popijem.To je ok!Juce smo to popili i njoj je vec proslo a meni ne.
Jel treba da cekam jos ili da pijem jos toga ili da idem kod urologa?I je li moguce nekako da se to resi bez onog brisa sa stapicem?
A da i da li je moguce da ja nemam uopste trihomonos nego nesto drugo?Hvala vam PUNO unapred i izvinite na smetnji!
Treba mi POMOC!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 10, 2006 4:37 pm
Hvala na savetu, mada sam ja to postavio pre nedelju dana i vise:-) ali hvala!Ujedno imam jos nesto da pitam.Kada sam popio triagil nije se nista promenilo jedno dva do tri dana.Sada je vec skoro sve proslo i crvenilo i svrab i peckanje pri mokrenju.Jedino peckanje osecam jako malko ali skoro neprimetno!Isao sam kod urologa i rekao mi je da sacekam malo, pa me zanima da li je moguce da je to proslo tek tako, da je taj triagil delovao nakon 2 dana ili je moguce da se tako povuce i posle bude jos gore?!Nesto mi ne izgleda bas pouzdano taj urolog pa zato pitam.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 10, 2006 4:37 pm