Zdravo svima.
Prvi put sam na ovom forumu.
Interesuje me da li neka bolest prostate moze da ima veze sa cestim, vrlo ucestalim pustanjem vetrova (prdenjem)?
Prostata i Gasovi
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
s
neznam dali to ima veze jedno sa drugim al imam slican problem tj. patim od hronicne upale prostate a gasove u crevima imam uvek koji me muce-posebno kad se manje krecem (jos je dobro kad ispustim napolje) al meni sve teze da ih izbacim cak i masiram stomak da bih izasli ili gore ili dole
Probao sam i caj protiv nadimanja-malo pomogne pa opet pa vodim racuna o ishrani al ne vredi-jos ako jedem crni hleb ili pijem neke lekove ili puno cajeva bas mi dodje da prestanem da jedem? Doktor samo konstatuje i kaze da vodim racuna o ishrani i da se vise krecem-nazalost na poslu sedim 8 sati a ni ostalo vreme ne krecem se puno-kantarion sad pijem al neznam dal vredi-videcu.Pisi kakvih problema imas s prostatom-dali je moguce da su neke bakterije u organizmu koje prave sve te probleme???
Probao sam i caj protiv nadimanja-malo pomogne pa opet pa vodim racuna o ishrani al ne vredi-jos ako jedem crni hleb ili pijem neke lekove ili puno cajeva bas mi dodje da prestanem da jedem? Doktor samo konstatuje i kaze da vodim racuna o ishrani i da se vise krecem-nazalost na poslu sedim 8 sati a ni ostalo vreme ne krecem se puno-kantarion sad pijem al neznam dal vredi-videcu.Pisi kakvih problema imas s prostatom-dali je moguce da su neke bakterije u organizmu koje prave sve te probleme???
Oboljenja prostate i gasovi nisu u vezi. Povećana količina gasova može da bude u vezi sa ishranom i uopšte ima mnogo različitih uzroka, ali obolela prostata nije jedan od njih. Za gasove možete u bilo kojoj apoteci da nađete različite preparate koji bi mogli da vam pomognu.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Dakle, dugo je trebalo da prikupim sve nalaze, dao gomilu para, a nista mi nije nadjeno.
Sa uroloske strane, jedino sto je doktor utvrdio je da ima upalu prostate.
Pitao sam za uzrok posto su svi brisevi negativni, PCR metod kaze da nemam hlamidiju, spermokultura ok, krv i urin ok. On mi je rekao da imam hronicnu upalu prostate i da to moze biti zbog neke prehlade koju sam imao, mada se ja ne secam da sam bio prehladjen u zadnjih par godina.
Eto, sada pijem Prostamol i Naturoplex da smirim tu upalu. Ne znam koliko ce mi to pomoci.
btw. imam male otekline pored karlice za koje doktor kaze da ce se takodje povuci posle ove terapije, a takodje mi je rekao da imam predispozicije da dobijem kilu te da ne bi trebalo da dizem nista tesko.
Divota...
Za gasove cu se obratiti gastroenterologu.
Pitao sam za uzrok posto su svi brisevi negativni, PCR metod kaze da nemam hlamidiju, spermokultura ok, krv i urin ok. On mi je rekao da imam hronicnu upalu prostate i da to moze biti zbog neke prehlade koju sam imao, mada se ja ne secam da sam bio prehladjen u zadnjih par godina.
Eto, sada pijem Prostamol i Naturoplex da smirim tu upalu. Ne znam koliko ce mi to pomoci.
btw. imam male otekline pored karlice za koje doktor kaze da ce se takodje povuci posle ove terapije, a takodje mi je rekao da imam predispozicije da dobijem kilu te da ne bi trebalo da dizem nista tesko.
Divota...
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 08, 2006 9:33 am
Kako je doktor utvrdio da imas upalu prostate? Posto su ti svi nalazi i brisevi negativni, kako je znao da imas hronicnu upalu prostate?Gauss napisao:Dakle, dugo je trebalo da prikupim sve nalaze, dao gomilu para, a nista mi nije nadjeno.
Divota...