Imam veliki problem, koji me muci duze vreme. Naime, pre nekoliko nedelja pocela je da me boli leva strana vrata, i oba ramena. To je trajalo nedelju -dve i proslo. Posle otprilike nedelju dana, pocelo je opet, i traje vec tri nedelje. Ne znam sta je. Lekar mi je rekao da mi je levi krajnik prilicno velik. Zbog toga sam pio Cliacil i Sinacilin ali nije pomoglo. Bol u vratu nije prestajao. Posle toga je pocela vrtoglavica, koja je trajala tri dana. Prestala, a onda za promenu je pocela mucnina, blaga. Posetio sam i stomatologa, i nije snimila umnjake, jer je trazila da prvo uradim krvnu sliku da se vidi da nije upala krajnika. Uradjena krvna slika odlicna, sedimentacija takodje. Imam osecaj kao da su mi zlezde natecene, i vrat me zaboli kao kada uhvati promaja, kada se okrenem na levu stranu. Temperaturu nisam imao preko 37. Da li neko moze da mi kaze na sta bi mogli da ukazuju ovi simptomi, znam da je taj odgovor sirok, ali jednostavno ne znam od cega da krenem. hvala
p.s. krajnici su me na momente tako boleli da sam jedva mogao da gutam, a mucnica mi se cini kao da je posledica suzavanja krajnika. takav osecaj imam