Ja sam svoj primerak knjige kupio kod uličnog prodavca u Novom Sadu, kasnije sam je video i kod uličnog prodavca u Kuli, gde i živim.
Mislim da je nije teško naći. Pogledaj i u boljim prodavnicama zdrave hrane
ja sam takodje kupila kod ulicnog prodavca i to u sremskoj mitrovici, stavise kupila sam nekoliko primeraka i razdelila ih drugaricama. knjiga je sjajna samo je potrebno imati jaku volju pa ziveti sa presnom hranom.
ne lomite mi bagrenje, pod njima sam je ljubio...bosonogu i odbeglu od svih...
Ove i slicne knjige se mogu kupiti u ordinaciji gospodje Rade koja se godinama bavi pripremom sokova od povrca i cajeva po Brojsovoj metodi prema individualnim potrebama pojedinca.
Pre dve godine sam imala ozbiljne probleme sa zdravljem. Nisam spavala, imala sam aritmiju, lupanje u grlu, budila sam se umorna i umorna odlazila u krevet, kao i akne i los ten. Sve mi je bilo tesko i posao i deca i kucni poslovi zbog nedostatka snage i volje,.... i na kraju i naglo opadanje kose.
Ove tegobe su se postepeno pojavljivale i umnozavale uz stalan porast kilaze.
Pre toga sam lecila probleme sa kicmom i popila tonu lekova protiv bolova. Ovi lekovi su mi do te mere zatrovali organizam da jetra i stitna nisu mogle da se izbore.
Koleginica mi je predlozila detoksikaciju uz sokove od povrca i cajeve.
Zakazala sam razgovor sa Radom (cekala sam dva meseca na zakazan termin) i tako je sve pocelo.
18 dana sam koristila gotove pripremljene napitke po koje sam isla svaki drugi dan (sada se oni dostavljaju na kucnu adresu).
Nakon toga sam 18 dana bila na presnoj hrani (samo voce i povrce).
Vec u toku prve nedelje sam osetila poboljsanje. Prvo je prestalo lupanje srca, pa mi se san sredio, a u toku druge nedelje "gladovanja" sam bila kao nova.
Samo jos da dodam da sam za sve to vreme obavljala sve poslove i odlazila na posao bez po muke.
Na kraju 18-todnevog tretmana su mi preporucili knjigu Ziveti bez bolesti, kao vodic za presnu ishranu i postepen prestanak gladovanja sto je podjednako vazno kao i samo gladovanje. Moze se kupiti u njenoj prodavnici kao i mnoge slicne knjige.
Kod Rade se mogu kupiti i pripremljeni obroci presne hrane, kao i svo suseno voce i povrce, zitarice, cajevi, razni sirupi....
Za sve koji bi zeleli da pomognu sebi dajem adresu i telefon doticne gospodje:
Rada Milosevic
Varvarinska 22
tel:2850561