bromelin

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Odgovori
beba 81
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 13, 2006 1:19 pm

bromelin

Post od beba 81 »

pozdrav svim mojim SAPATNICIMA!!! Zanima me da li je neko probao neki od bioklinikinih proizvoda za mrsavljenje poput bromelina , i kakva su iskustva?
valentine
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 07, 2006 5:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od valentine »

Nisam probala bioclinikin ali jesam esi i to je s..nje. Ni jedan jedini gram nisam skinula. Od bioclinike sam probala flastere alge fucus i to je isti sr..e. Nikada vise necu biti zavedena glupim reklamama. Moj suprug je probao tonalin cla i jos se ugojio. Nema magicnih reci abrakadabra. Dok se ne stavi katanac na usta salo nece otici. Ja sam ravnomerno posle promene nacina ishrane skinula 8 kg koje ni posle godinu dana nisam vratila. Naprotiv jos malo sam u zadnje vreme izgubila. Na posao idem peske, uradim po koju vezbu za noge i trbusnjak i izgledam kao i pre porodjaja. Posle punih 7 godina opet sam kupila ultra mini suknju i helankice, a mislila sam da nikad vise necu tako nesto obuci.
valentine
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 07, 2006 5:50 pm
Kontakt:

Post od valentine »

Ah da probala sam i kapsulee jabukovog sirceta kao i Vitka kapsule, jos pre 5 god. kupila abtronic za pasivnu gimnastiku. Ponavljam samo volja i malo, malo truda.
Fej
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 5:53 pm

Post od Fej »

Moze li se bromelin naci u kupljenom soku od ananasa, ili samo u svezem ananasu?
beba 81
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 13, 2006 1:19 pm

tonalin

Post od beba 81 »

Pa ja vec desetak dana pijem tonalin i cini mi se da "radi"!!!! Nisam sigurna da li je to psiholoski efekat , ali ja stvarno mnogo manje jedem i konacno se osecam SITA!!!!! Pre tonalina mogla sam da pojedem tonu hrane a da se i dalje osecam gladna!!!!!! Pretpostavljam da je to zbog toga sto sam se godinama izladnjivala i vecito ustrucavala da jedem i tako poremetila citav organizam a metabolizam ppogotovo!!!!!! Nastavicu sa tonalinom i obavestiti vas o rezultatima!!!!
mace
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 04, 2006 3:50 am

Post od mace »

Fej napisao:Moze li se bromelin naci u kupljenom soku od ananasa, ili samo u svezem ananasu?
"Ananas: ima veoma važno i korisno dejstvo na organizam. Sadrži bromelin, važan enzim koji podstice razmenu materija i razgradnju masti. Ovo voce podstice i izlucivanje tecnosti iz organizma, cime se zatežu vezivna tkiva (zato je, izmedu ostalog, odlican u borbi sa celulitom). Enzim bromelin je aktivan samo u svežem vocu; komadici i kolutovi ananasa iz konzerve takode sadrže veliku kolicinu vitamina i narocito su korisni ako se jedu sa jogurtom."("Herbateka")

Mene buni to sveze i konzerva...........ipak meni to nikako nije isto,jer(da sada ne navodim drugi citat)kazu da ga u suvom ananasu nema.....[/b]
Odgovori