Modrice po kozici penisa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 10, 2018 5:34 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Modrice po kozici penisa
Pozdrav svima, ceo sam internet prekopao i nisam nasao nista slicno (jesam doduse nesto al nedovoljno) pa bih molio ako je neko imao slican problem nek se javi. Naime, pre jedno 5 godina sam prilikom masturbacije zaradio modricu za desne strane kozice i mislio sam da ce proci al otad je ostala tu gde jeste. Sad ja po kozici penisa imam gomilu malih sitnih venica i u toku tih 5 godina mi se na jos jedno 5 6 mesta pojavilo kao pucanje kapilara. Ako je vena veca, veca je ta crvena tacka koja se kao napuni krvi i tako ostane. Na internetu sam procitao da je to stanje poznato kao "spider veins" ali me uzasno iritira da mi je koza tako osetljiva pa da to malo malo iskoci. Par tih kapilara sam bocnuo da ispustim krv, i prvih par dana se cini kao da ce se koza regenerisati al to se onda odmah napuni krvi i ostane kao crvena tacka velicine srca za olovke mozda malo vece. Da li postoji neka krema koju bih mogao mazati jer na netu pise da je jedino resenje laser ili skleroterapija 

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 10, 2018 5:34 pm
Re: Modrice po kozici penisa
EDIT: Izvinjavam se na duplom postu, al samo da dodam to me ne boli ne gnoji se ne svrbi, jednostavno s vremena na vreme samo iskoci. Znaci sa spoljnje strane kozice je mada mi se juce pojavilo i ispod glansa al bas bas malecno (tacno vidim jedva vidljivu crvenu venicu koja vodi do te tackice)Lowone napisao:Pozdrav svima, ceo sam internet prekopao i nisam nasao nista slicno (jesam doduse nesto al nedovoljno) pa bih molio ako je neko imao slican problem nek se javi. Naime, pre jedno 5 godina sam prilikom masturbacije zaradio modricu za desne strane kozice i mislio sam da ce proci al otad je ostala tu gde jeste. Sad ja po kozici penisa imam gomilu malih sitnih venica i u toku tih 5 godina mi se na jos jedno 5 6 mesta pojavilo kao pucanje kapilara. Ako je vena veca, veca je ta crvena tacka koja se kao napuni krvi i tako ostane. Na internetu sam procitao da je to stanje poznato kao "spider veins" ali me uzasno iritira da mi je koza tako osetljiva pa da to malo malo iskoci. Par tih kapilara sam bocnuo da ispustim krv, i prvih par dana se cini kao da ce se koza regenerisati al to se onda odmah napuni krvi i ostane kao crvena tacka velicine srca za olovke mozda malo vece. Da li postoji neka krema koju bih mogao mazati jer na netu pise da je jedino resenje laser ili skleroterapija
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 14, 2018 10:47 am
Re: Modrice po kozici penisa
This topic is most useful.