Dobro vece svima. Ovo fiskanje mi se javilo pre nedelju dana ali nisam ga bas shvatio ozbiljno do juce. Nije to neki strasan bol ali me povremeno blicne neki lagan bol i to mi zaista smeta. Otisao sam juce kod urologa, on me pregledo ultrazvuk itd i rekao mi da nema nista,da je sve u redu i da samo me trebam misliti o tome. Imam 17 godina. Zanima me sta vi mislite o ovome i sta da radim,kako da sprecim ovo blicanje? Evo slika nalaza dole:
http://dodaj.rs/image/sZOk2
Treba mi vase misljenje i neki vas savet. Hvala!
“Fiskanje” u desnom testisu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: “Fiskanje” u desnom testisu
Колико разумем у налазима пише да си здрав.
Иначе такви болови могу да се јаве ако носиш превише тесне гаће и/или панталоне а такође и ако носиш превише комотне гаће. Дакле, боксерице нису здраве за ношење.
Иначе такви болови могу да се јаве ако носиш превише тесне гаће и/или панталоне а такође и ако носиш превише комотне гаће. Дакле, боксерице нису здраве за ношење.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 04, 2018 12:13 am
Znaci nema sanse da je torzija u pitanju?aaaca napisao:Колико разумем у налазима пише да си здрав.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Е то ја никако не могу да знам. То једино хирург мора да опипа а ваљда и тај уролог нешто зна. Ако ниси сигуран иди на хитну помоћ и тражи хирурга па нека те прегледа на лицу места.