“Fiskanje” u desnom testisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Dadooo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 04, 2018 12:13 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

“Fiskanje” u desnom testisu

Post od Dadooo »

Dobro vece svima. Ovo fiskanje mi se javilo pre nedelju dana ali nisam ga bas shvatio ozbiljno do juce. Nije to neki strasan bol ali me povremeno blicne neki lagan bol i to mi zaista smeta. Otisao sam juce kod urologa, on me pregledo ultrazvuk itd i rekao mi da nema nista,da je sve u redu i da samo me trebam misliti o tome. Imam 17 godina. Zanima me sta vi mislite o ovome i sta da radim,kako da sprecim ovo blicanje? Evo slika nalaza dole:

http://dodaj.rs/image/sZOk2

Treba mi vase misljenje i neki vas savet. Hvala!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: “Fiskanje” u desnom testisu

Post od aaaca »

Колико разумем у налазима пише да си здрав.

Иначе такви болови могу да се јаве ако носиш превише тесне гаће и/или панталоне а такође и ако носиш превише комотне гаће. Дакле, боксерице нису здраве за ношење.
Dadooo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 04, 2018 12:13 am

Post od Dadooo »

aaaca napisao:Колико разумем у налазима пише да си здрав.

Иначе такви болови могу да се јаве ако носиш превише тесне гаће и/или панталоне а такође и ако носиш превише комотне гаће. Дакле, боксерице нису здраве за ношење.
Znaci nema sanse da je torzija u pitanju?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Е то ја никако не могу да знам. То једино хирург мора да опипа а ваљда и тај уролог нешто зна. Ако ниси сигуран иди на хитну помоћ и тражи хирурга па нека те прегледа на лицу места.
Odgovori