Od dr simptoma rimetim crvenilo neki put na polnom organu (malo na glavi ) a nekad ne, cesto se desava da odma nakon gotovog odnosa pocnem da zevam i ako ne odspavam neki sat uvece me bas rano uhvati san, takodje primetim oko ociju da mi se pojavi crvenilo i ubrzo oci pocnu da me peku i teraju da cesce trepcem,
Hteli smo da resimo problem to je bilo jos na pocetku veze, kod lekara dobili smo slicno, neki lek kao antibiotik da preci bakterije i sl, i bilo je bolje ali se ubzo to vratilo, kasnije sam bio da dajem mokracu, i bris i ispostavilo se da nemam nikakvih problema, medjutim devojka radi i zbog vremena nije bila gonekologu na preglede.
Ja sam to rekao mom izabranom lekaru kasnije i on mi je rekao da ona ima nekih komplikacija i kod mene bi se nasle i da misli da je u pitanju njen sekret i samo je pitanje vremena kada cu ja da se naviknem na to...
Prosle su 2 i po godine ali se nista nije promenilo cak mislim da je cudan osecaj kod mene sve intenzivniji i to sto mi je lekar rekao kao da nema smisla, lekari su mi jos tad rekli da samo koristim kondom ali nemam naviku da to koristim i kada mi zatreba tad se setim da kupim