Problem sa glavicem i erekcijom

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Gorran
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 28, 2018 5:37 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Problem sa glavicem i erekcijom

Post od Gorran »

Postovani moj problem je u vezi penisa. Imam 29.god ne pijem, ne pusim i obrezan sam jos od djetinjstva. Normalno sam funkcionirao i osjecao sve do unazad 3mjeseca gdje sam prilikom masturbacija poceo osjecati bolnost i osjetljivost glavica te poceo gubiti i erekciju bez fizicke stimulacije. Nakon nezasticenog sexa( jako sam tesko postigao erekciju i nisam imao ugodu ni osjecaja prilikom odnosa) osjetio sam zarenje glavica. Sutra sam jedva hodao jer su mi gacice stalno trljale po glavicu sto mi je neugodu i bol stvaralo. Konstantna iritacija. Kao pretjerana stimulacija zivca i osjecaj ranjivosti. I tako vec 3mjeseca. Radim fizicki pa imam poteskoca sa hodanjem i opcenito funkcioniranjem jer mi komstantno smeta. Jedina mjesta gdje osjecam dodir su i preosjetljiva i bolna prilikom trenja. Imam osjecaj da sam ozlijedio tkivo ili zivce ili cak kapilare u glavicu. Od svega sam pao u depresiju. Sad jedino erekciji mogu dobiti sa viagrom pri cemu je sex neugodan nemam osjecaja i nakon cega me pece i zari glavic i vrh uretre. Vidno nema ostecenja. Bris na bakterije i gljivice je negativan. Testosteron je u redu. Jedino malo povseni leukociti u urinu. Da li je moguce nekim pretragama utvrditi o kalvoj se ozljedi radi i da li je nesto neuropatsko. Hvala puno na odgovoru.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Problem sa glavicem i erekcijom

Post od aaaca »

Због повећаних леукоцита у мокраћи (којих не сме да буде) мораш детаљно да испиташ ситуацију.

У међувремену узми да пијеш неки чај за дезинфекцију мокраћних путева и свакако пиј много више чисте воде. Немој да пијеш никакве фабричке сокове.

Да ти иритације није можда због промене детерџента или оплемењивача који користиш за прање веша?
Gorran
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 28, 2018 5:37 pm

Re: Problem sa glavicem i erekcijom

Post od Gorran »

Kod urologa sam bio i na povisene leukocite je rekao da to nije nista. Zarenje i osjetljivost je jos jaca nakon sexa, a bilo kakav oblik trenja jako smeta. Sto se tice donjeg rublja probao sam i drugi deterdzent i jedino sto malo pomogne je da se zamotam u foliju ili nosim kondom. Masturbacija je neugodna ako mi se digne uopce
Odgovori