Bol u testisu (epididimisu)

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Boris2001
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 08, 2018 6:11 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Bol u testisu (epididimisu)

Post od Boris2001 »

Postovani prilikom dodira testita,tacnije epidimisa osecam bol i tvrdocu. levi epidimis mi je malo veci od desnog. Uradio sam ultrazvuk testita i u nalazu pise da je epididimis urednog nalaza, radio sam bris uretre i spermokulturu, bio sam pozitivan na mikro i ureaplazmu, ali posle lecenja antibioticima nakon kontrolnog pregleda rezultati su bili negativni.Vadio sam krvi i davao urin, rezultati su bili uredni. Zanima me zasto imam bol, ako je ultrazvuk i brisevi uredu? hvala.
Korisnikov avatar
Mumija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 14, 2009 12:03 am
Kontakt:

Re: Bol u testisu (epididimisu)

Post od Mumija »

Boris2001 napisao:Postovani prilikom dodira testita,tacnije epidimisa osecam bol i tvrdocu. levi epidimis mi je malo veci od desnog. Uradio sam ultrazvuk testita i u nalazu pise da je epididimis urednog nalaza, radio sam bris uretre i spermokulturu, bio sam pozitivan na mikro i ureaplazmu, ali posle lecenja antibioticima nakon kontrolnog pregleda rezultati su bili negativni.Vadio sam krvi i davao urin, rezultati su bili uredni. Zanima me zasto imam bol, ako je ultrazvuk i brisevi uredu? hvala.
Poštovani Borise,
Razlozi ovih problema mogu biti brojni. Savetujem da se javite da zakažemo pregled biorezonantnim skenerom kako bismo napravili uvid u stanje celokupnog organizma i dali savete za konkretne preglede kod lekara, kao i za eventualnu suplementaciju.
Pregled ne boli, nema neprijatnosti i vađenja krvi, bez nepotrebnog zračenja.

Srdačan pozdrav
Saveti i preporuke u vezi preparata na bazi Aloe Vera pri lečenju, koje NIKAKO ne isključuju konvencionalno lečenje, na:

Nedić Nikola
+381 60 7170 986 Srbija - Viber
+30 690 8722 323 Grčka - WhatsApp

[email protected]
Odgovori