Problem sa erekcijom

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
amg27
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 27, 2017 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Problem sa erekcijom

Post od amg27 »

Poslednjih godinu dana ne mogu da imam dovoljno čvrstu erekciju i brzo pada , telo penisa bude nekako labavo i savitljivo. Kao da krv ne dolazi dovoljno u penis i ne bude čvrst. Kada imam odnose sve bude nekako kilavo i teško vršim penetraciju, isto to i kada mastrubiram. Da li neko zna šta je u pitanju?
Takođe primetio sam ispod glavića , kada navučem kožicu neku malu venu i oko nje tkivo koje bude belo ali unutra, to belo se pojavi kada vidim da nema dovoljno krvi u njemu ali samo na tom mestu. Kada napravim prsten oko njega i on se malo napupma krvlju ona nestane. Polnih bolesti nemam jer nisam imao odnose bez kondoma a i bio sam kod urologa sve je uredno,a nemam ni drugih problema sa prostatom ili testosteronom. Da se možda nije nešto od žila ili vena oštetilo pa sada imam slabiju erekciju?
Ako znate pomagajte
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Problem sa erekcijom

Post od aaaca »

Какве су ти масноће у крви? Колико имаш година?
amg27
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 27, 2017 8:59 pm

Post od amg27 »

Svi nalazi uredu. 21god.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Премало имаш година да би ишта било органски. Да ниси уморан или превише под стресом?
Odgovori