Problem sa ejakulacijom

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
cickanso
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 09, 2017 2:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Problem sa ejakulacijom

Post od cickanso »

Pozdrav, duzina masturbacije mi skoro nikada ne prelazi minutu.Kako god ga uhvatio ili drzao, mlatio sporo,brzo, ulevo, udesno, uvek je isto.Pricao sam sa prijateljima,ali oni nemaju ovaj problem, svi i u toku masturbacije mogu da izdrze preko 3-4 minute. Isto je i pri seksu, normalno navucem kondom, krenemo sa seksom i paf, posle 30sekundi sam ejakulirao. Ne znam da li to moze biti uzrokovano nekom bolescu, da napomenem imam sum ns srcu celog zivota i imam slabu cirkulaciju stopala i dlanova. Imam 17 godina.Hvala unapred na odgovorima.
Vintertur
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 05, 2016 8:42 pm

Re: Problem sa ejakulacijom

Post od Vintertur »

Idi kod doktora.

Mislim da ovde za takve stvari ima najmanje "stručnjaka".
Bakili70
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Okt 16, 2017 11:18 pm

Post od Bakili70 »

A sta ja da kazem. Imam to celog zivota odnosno od kad sam prvi put krenuo da masturbiram. A imam 47 godina.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

to ti je sve na psihickoj bazi... zdrav si ne fali ti nista... previse se uzbudjujes moras misli nekko da skrenes ili da naucis kako da odlozis ejakulaciju tokom seksa..
Odgovori