Problem sa potencijom
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 05, 2015 9:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Problem sa potencijom
Nikad nisam imao problem sa potencijom uvek mi je penis bio tvrd i posle odnosa i sve. A sada mi je uvek labav da li zato sto sam cesto iznerviran ili sl. Ne znam do cega je zbunjen sam pomagajte.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Okt 11, 2014 9:13 pm
Re: Problem sa potencijom
Kakav je za vreme masturbacije?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 05, 2015 9:43 pm
Savitljiv
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 01, 2015 2:47 am
Kod urologa sto pre, a po potrebi i kod psihijatra. Uzmi uput kod doktora opste prakse ili plati pregled na VMA.Djordje96 napisao:Nikad nisam imao problem sa potencijom uvek mi je penis bio tvrd i posle odnosa i sve. A sada mi je uvek labav da li zato sto sam cesto iznerviran ili sl. Ne znam do cega je zbunjen sam pomagajte.
Probaj da pijes caj od vrbovice (epilobium angustifolium).
Moze se naci u biljnoj apoteci "Josif Pancic" u Tadeusa Koscuska 1 kod Kalemegdana po ceni od oko 200 kinti.
Ako ne bude radilo vrati se pa da vidimo sta dalje.
Pitanje:
1. Koliko dugo to vec traje?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 01, 2015 2:47 am
Evo i javno da ne saljem stalno ljudima PP.
Preporucujem ti da odes kod doktora Aleksandra Spasica na VMA u Beogradu.
Radi utorkom pre podne i tad ides na knjizicu, na uput. Znaci prvo kod lekara opste prakse.
Radi cetvrtkom posle podne mislim i tad se placa pregled 2.600 dinara.(nadji telefone VMA, urologiju i zovi pa se raspitaj)
Inace se pregled na knjizicu ceka oko 3 meseca.
Za njega kazu da je dosta dobar urolog i urolog koji me je operisao je meni njega preporucio za lecenje impotencije.
Srecno.
Radi utorkom pre podne i tad ides na knjizicu, na uput. Znaci prvo kod lekara opste prakse.
Radi cetvrtkom posle podne mislim i tad se placa pregled 2.600 dinara.(nadji telefone VMA, urologiju i zovi pa se raspitaj)
Inace se pregled na knjizicu ceka oko 3 meseca.
Za njega kazu da je dosta dobar urolog i urolog koji me je operisao je meni njega preporucio za lecenje impotencije.
Srecno.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Okt 11, 2014 9:13 pm
Idi bre negde u prirodu, dekontaminiraj se od gradskih zagadjenja...bolje daj pare za odmor na nekoj planini, nego za lekove i ostale gluposti. 

-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 15, 2015 2:35 pm
Cao, nakon duzeg vremena sam radio opet proveru testosterona, i danas mi je stiglo da mi je ukupniHarbard111 napisao:Evo i javno da ne saljem stalno ljudima PP.
Srecno.
7.45 sto je ispod normale za mojihu 40 godina
Libido i zelja za seksom nikakva.. do pre mesec dana, bilive mi je sa pola tabletice radio posao, sada ni cela ne pomaze... Stres - osvim oko ovog problema, nemam nikakva drugi..20-49 godina 8.64-29.0
> 50 godina 6.68-25.7
Da li imate iskustva sa nekim drugim doktorom gde bih isao na pregled, moze i privatna klinika, imam privatno osiguranje.. najbolje da je NBG ii Zemun..
Mene je ranije pregledeao i bio sam vrlo zadovoljan sa dr. Kenicem radi u belmedicu.. no ne znam da li je strukcnjak i za ovo..
Inace, poslednjih 10 meseci pijem redovno malu mleciku

Imao sam upalu prostate pocetkom godine, PSA mi je bio preko 30, no danas sam i njega radio ~ 1.94 sto je normalno... (ovo sam sa Kenicem sredio)..
Sad samo da ne pogresim kod izbora doktora.. pa ako imate savet....