imam veoma tezak problem. Ne znam odakle da pocnem i prvi put sam na ovom forumu,al nadam se da ce mi vas savjet pomoci.
Ovako,
Prva stvar: Prije nekih Godinu i po, imao sam odnos sa jednom curom,ne znam da li je ona bila zarazena sa bilo cim uglavnom posle tog odnosa nismo se vise gledali.Koristio sam kondom,al dzaba izgleda...
Mjesec dana otprilike ili prije, ne sjecam se tacno,od odnosa sa njom,pocinju problemi. Prvo mi se pojavilo crvenilo na glavicu penisa,praceno uz svrab i (meni licno)odvratan miris. Zatim je nekako poceo da se guli tanak sloj kozice(bijele boje) koji se nalazi na glavicu,ne mislim na kozu koja prirodno prekriva glavic; vec na samu kozu glavica.
Posao sam kod doktora i on mi je prvo dao Hidrociklin mast,u pocetku se sve smirilo,posle (10-tak dana ili vise) pocelo je sve opet,odjednom,svrab,peckanje,guljenje kozice i neprijatan miris. opet sam mazao i tako u nedogled. Opet sam posao doktoru i on mi je rekao kao da imam neke gljivice i dao mi nistantyn mast,ona nije pomogla ama bas nista. I opet sam posao doktoru i u zadnjem pregledu dao mi je Daktanol,Kanesten,Didermal.
Ovaj zadnji od njih mi je pomogao i rijesio sam se toga nekih mjesec dana. I onda opet sve isto...

Doslo mi je da poludim,sad mi se to javlja otprilike svakih nedelju dana,namazem Didermalom,prodje i tako u nedogled... STA DA RADIM??
Druga stvar(po meni mozda i jos gora):
Zadnjih 11 mjeseci imam stalnu vezu,djevojku koju volim, i prije otprilike pola godine,mozda vise..., Desilo mi se da poslije seksa,na mjestu gdje se zavrsava kozica koja prekriva glavic,dodje do pucanja kozice i tu mi se stvorila kao neka mala ranica. Mislio sam nista strasno,desava se...,al na tom mjestu gdje se napravila ranica sada stoji nesto poput bradavice,i pojavilo se jos njih nekoliko,tacno u luku oko zavrsetka kozice glavica. Poneki put teze povucem kozicu unazad da bi otkrio glavic,cini mi se kao da taj vrh kozice (tj. obruc koji prekriva glavic) hoce opet da pukne i napravi mi ranicu.(nadam se da mi necete zamjeriti zbog nacinja pisanja posta,al htio bih da budem detaljniji sto je moguce vishe,jer mi je pomoc zaista potrebna)
Te (nazovimo) bradavice(meni tako izgledaju) su se pojavile na mjestima tih ranica, koje su nastale- opisao sam vam vec gore kako.
Sad ih je vise,i cini mi se da postaju vece. Poneki put zasmetaju i zasvrbe,al nista ono ozbiljno.Povodom ovog problema nisam isao kod doktora to planiram da uradim ove nedelje. Citajuici vase postove cini mi se da sam zaradio Kondilome,al nisam strucan htio bih cut vase misljenje.
Uz sve to pojavljuje se i ovaj problem svraba,guljenja kozice(one bijele boje,posto se pocheshem) i neprijatnog mirisa.
Molim vas pomozite mi. Rijesen sam da idem do kraja i izlijecim ovo zlo koje me snaslo.[/i]