Lom penisa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 23, 2017 4:09 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Lom penisa
Poštovani, ovo će sigurno zvučati čudno, prije više godina, govorim o 6-7 sigurno (inače imam 28, kasno sam počeo sa odnosima, jer sam tek u 20 hirurški skinuo kožicu koja se nije mogla navući preko glavića, i zbog kompleksa sam odlagao i veze i seks) sad na silu savio polni organ u erekciji da mi ne bi stajao skroz uspravno (šta mi bi? vjerovatno sam utripovao da to nije normalno) i odtad je sve veći ugao između stomaka i polnog organa u erekciji(gravitacija čini svoje), i penis mi se savija u korjenu, znači u početku to nije bio toliki problem, a ni tokom prvog seksa jer je ta osoba već imala odnose, ali zasnovao sam vezu sa djevicom, i već smo dugo u vezi ali zbog nikakve čvrstoće u korjenu i zbog toga što mi previše nisko stoji, nisam u stanju da joj probijem himen, i zanima me postoji li ikakvo rješenje??? Unaprijed zahvalan.
Re: Lom penisa
problematik napisao:Poštovani, ovo će sigurno zvučati čudno, prije više godina, govorim o 6-7 sigurno (inače imam 28, kasno sam počeo sa odnosima, jer sam tek u 20 hirurški skinuo kožicu koja se nije mogla navući preko glavića, i zbog kompleksa sam odlagao i veze i seks) sad na silu savio polni organ u erekciji da mi ne bi stajao skroz uspravno (šta mi bi? vjerovatno sam utripovao da to nije normalno) i odtad je sve veći ugao između stomaka i polnog organa u erekciji(gravitacija čini svoje), i penis mi se savija u korjenu, znači u početku to nije bio toliki problem, a ni tokom prvog seksa jer je ta osoba već imala odnose, ali zasnovao sam vezu sa djevicom, i već smo dugo u vezi ali zbog nikakve čvrstoće u korjenu i zbog toga što mi previše nisko stoji, nisam u stanju da joj probijem himen, i zanima me postoji li ikakvo rješenje??? Unaprijed zahvalan.
Moram se nasmejem prvo

Ne može ti nisko stoji nikako!
Drugo probiješ ti nju al očito ne osećaš to!
Odnosno daleko da je devica čim je stanje takvo!
Ček, znači penis kao peni je tvrd, ali se on ceo savija u odnosu na telo?
Vidi ovako, penis ne moze da se slomi, mozda si samo naglo istegao zile i misice koji drze penis. Nista vise od toga nije moglo da se dogodi. Slomiti penis je nemoguce jer penis nema kosti u sebi.
Naravno da je moguće slomiti penis, ali se ovde o tome kako stvari stoje ne radi, već o nečem drugom
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Још само да се problematik укључи у своју тему. 

-
- Novi član
E ovako, nisam bio aktivan i hvala vam na savjetima
ovo je najbliža definicija ovog problema, da on jeste tvrd ali se u odnosu na tijelo savija, i savija se i kada pokušava da probije himen, imam utisak da će šući, ponavljam nisam imao problema sa curama koje nisu djevice. U erekciji bi trebalo da penis u odnosu na stomak stoji pod uglom od otprilike 45 stepeni, a kod mene je to otprilike 90 stepeni, malo manje.Dejanbg napisao:Ček, znači penis kao peni je tvrd, ali se on ceo savija u odnosu na telo?
-
- Novi član
Zamolio bih one koji su vec bili ukljuceni u raspravu da se ukljuce opet ako imaju sta reci 

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Најлакше ти је да одеш код хирурга или хируркиње да те испипа.