Grizovi!?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Grizovi!?

Post od Problematichan »

Vidim da niko nije pouzdano da mi odgovori sta je sa ovim belim bubuljicama ispod oka na jagodicama proceprkao sam malo po netu i mislim da je rec o tzv "grizovima" jedini problem je sto ne pise sta je uzrok izrastanja ovih bubuljica i kako se resiti istih. Ja imam 24 god i pretpostavljam da to nema veze to sa pubertetskim bubuljicama, valjda zbog lose ishrane izlaze, pa ako ima neko strucan ili neko ko je imao ovaj isti problem i resio ga molim da mi ovde napise odgovor na pitanje.
Help please!
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Re: Grizovi!?

Post od Problematichan »

Problematichan napisao:Vidim da niko nije pouzdano da mi odgovori sta je sa ovim belim bubuljicama ispod oka na jagodicama proceprkao sam malo po netu i mislim da je rec o tzv "grizovima" jedini problem je sto ne pise sta je uzrok izrastanja ovih bubuljica i kako se resiti istih. Ja imam 24 god i pretpostavljam da to nema veze to sa pubertetskim bubuljicama, valjda zbog lose ishrane izlaze, pa ako ima neko strucan ili neko ko je imao ovaj isti problem i resio ga molim da mi ovde napise odgovor na pitanje.

MODERATORU FORUMA:
GRESKOM SAM DUPLIRAO POST PA MOLIM DA MI SE BAS OVAJ OBRISE JER JE NEPOTPUN A ONAJ DRUGI SA ISTIM NASLOVOM OSTAVI! IZVINITE I HVALA
Help please!
Jedna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 27, 2006 11:35 am

Post od Jedna »

Kakav bre moderator, zar ne vidis da je ovde anarhija covece. Nema ni reda ni poretka. Ko u drzavi uostalom....
Jednom reciju: Ne postoji moderator, sta i da uradis to ti je :lol:
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

A ok nisam znao za to a vidim nema opcija obrisati temu....
Help please!
Odgovori