Pozdrav svima. Pre 7 dana, tokom sexa(zestokog, par sati) napukla mi je 'kozica' sa zadnje strane, par mm, ispod samog glavica. Samoinicijativno sam poceo da stavljam prva 2 dana bivacin u prahu, a nakon toga pantenol kremu(4-5 x dnevno). Ostao je vidljiv deformitet, ali je prestalo da me boli, izgubilo se crvenilo i kad je u erekciji prestalo da boli. Smatrajuci bezazlenim, sinoc se upustimo u blagi i pazljivi oral, i rana se ponovo zacrveni i pocne ponovo da boli ali ne tolikim intezitetom. Potreban savet: koliko moram da mirujem, da li raditi neki zahvat? Inace, do sada, nisam nikad imao problema sa penisom, funkcionisanjem i deformitetima
Hvala unapred
Napukla kozica tokom sexa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
- dr.Ubiparip
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 09, 2015 10:06 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Napukla kozica tokom sexa
Po meni ovdje vredi - vreme leči sve.
Morat ćeš mirovat posebno prije nego ponovno odlučiš na divlji sex.
I koliko dugo.. A daj si vremena... Pa probaj ručno, sam, i vidi kakvi su rezultati.
Morat ćeš mirovat posebno prije nego ponovno odlučiš na divlji sex.
I koliko dugo.. A daj si vremena... Pa probaj ručno, sam, i vidi kakvi su rezultati.
Re: Napukla kozica tokom sexa
Pukao ti je frenulum, sasvim normalno desava se ako je seks grub, nekad ni ne mora da bude grub a da pukne... koliko sam razumeo na ovo mislis? ako je to, slobodno idi kod urologa i skinuce ti frenulum za 5 sekundi...