penoscrotal webbing (turkey neck)
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 28, 2017 5:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
penoscrotal webbing (turkey neck)
Pozdrav. Nov sa ovde Imam jedan problem koji mi dosta smeta. Nadam se da cete me razumeti. Naime, kao što glasi i naslov pitanja , imam penoscrotal webbing ( ne znam kako bi se to na srpskom reklo) tj, turkey neck (kako bi se narodski po engleskom reklo) između skrotuma i početka donje strane penisa. Prostije rečeno, skrotum mi je delom spojen sa donjom stranom penisa koji ide do skoro trećine penisa. Koža na tom delu "visi" kako bi se reklo. Nadam se da sam se dobro izrazio. Pored toga što to estestki ne izgleda lepo, time mi takoe penis izgleda manji. Interesuje me da li se to moze resiti bez hirurske intervencije? Da li postoje neke vežbe kojima bi se to moglo ukloniti ili barem smanjiti. Molim za odgovor! Hvala unapred.
-
- Novi član
Re: penoscrotal webbing (turkey neck)
Da li neko ima neki savet?
Takođe, penis mi je nakrivljen na dole pod uglom od oko 30 stepeni. Da li je taj turkey neck mogući uzrok tom nakrivljenju?
Takođe, penis mi je nakrivljen na dole pod uglom od oko 30 stepeni. Da li je taj turkey neck mogući uzrok tom nakrivljenju?
-
- Novi član
Još uvek čekam na neki savet! Bio bih vrlo zahvalan!
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Немам никакав савет да ти дам а једино могу да те питам због чега ти је то битно јер се ипак ради о потпуно неважној ствари?