MOLIM VAS NEKA NEKO ODGOVORI KO JE IMAO SLICNA ISKUSTVA.
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
MOLIM VAS NEKA NEKO ODGOVORI KO JE IMAO SLICNA ISKUSTVA.
Zdravo svima. Imam jedno veoma vazno pitanje. Imam 17 godina za koji mesec 18. Na desnom testisu imam cistu,bio sam kod lekara u pocetku decijeg hirurga gde mi je dijagnostikovano da je to u stvari vodena kila. Pre mesec dana sam bio na kontrolu medjutim ispostavilo se da ne mogu vise kod decijeg hirurga jer imam 17god(oni valjda primaju do 15/16) i vratio sam se kod svog izabranog lekara koji mi je dao uput kod Urologa. Ja sam bio on je opipao i rekao da je vodena kila bez ikakvih rezultata bez icega. Ja sam malo pretrazivao po internetu i video da ta vodena kila je meka,tecno stanje koliko ja skonta. Meni to nije u tecnom stanju vec tvrdo velicine pasulja(isto kao 3 testis),ta "cista" koliko ja vidim ona je povezana sa ovim desnim testisom,i pomera se(cak je u pasemeniku,pa prodje nekoliko pa je ispod testisa,bukvalno se okrece) i imam bolove na promenu vremena,ponekad kao neka nelagodnost,tezina. Jel ovo nesto opasno i je li stvarno vodrna kila? Mozel ovo da utice sutra na mooju plodnost?