MOLIM VAS NEKA NEKO ODGOVORI KO JE IMAO SLICNA ISKUSTVA.

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Knn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 03, 2017 4:18 pm

MOLIM VAS NEKA NEKO ODGOVORI KO JE IMAO SLICNA ISKUSTVA.

Post od Knn »

Zdravo svima. Imam jedno veoma vazno pitanje. Imam 17 godina za koji mesec 18. Na desnom testisu imam cistu,bio sam kod lekara u pocetku decijeg hirurga gde mi je dijagnostikovano da je to u stvari vodena kila. Pre mesec dana sam bio na kontrolu medjutim ispostavilo se da ne mogu vise kod decijeg hirurga jer imam 17god(oni valjda primaju do 15/16) i vratio sam se kod svog izabranog lekara koji mi je dao uput kod Urologa. Ja sam bio on je opipao i rekao da je vodena kila bez ikakvih rezultata bez icega. Ja sam malo pretrazivao po internetu i video da ta vodena kila je meka,tecno stanje koliko ja skonta. Meni to nije u tecnom stanju vec tvrdo velicine pasulja(isto kao 3 testis),ta "cista" koliko ja vidim ona je povezana sa ovim desnim testisom,i pomera se(cak je u pasemeniku,pa prodje nekoliko pa je ispod testisa,bukvalno se okrece) i imam bolove na promenu vremena,ponekad kao neka nelagodnost,tezina. Jel ovo nesto opasno i je li stvarno vodrna kila? Mozel ovo da utice sutra na mooju plodnost?
Odgovori