Spermogram-moguci losi rezultati???

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
iraklije
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 13, 2011 9:31 pm

Spermogram-moguci losi rezultati???

Post od iraklije »

Pre par dana otisao sam sa suprugom kod ginekologa 2 godine smo bili u vezi a od pre 2 meseca u braku,zadnjih 2 meseca ne pazimo se uopste vec radimo na potomstvu.Ginekolog je savetovao meni da uradim spermogram cisto radi prevencije jer su kod supruge problemi sa neredovnom menstruacijom pa cekamo na uz i pregled materice kako sam ga razumeo.Zadnja 3 meseca imao sam jace prehlade pa sam pio antibiotik hemomycin a pod jakim sam stresom od pre mesec dana(problemi na poslu) a jos od kako mi je doktor rekao da proverimo i kod mene odsekao sam se skroz 3 dana kako apstiniram za sutrasnji spermogram imam neki cudan osecaj u mosnicama kao da testisi nisu moji a erekciju nemam uopste pa se pribojavam da to ne pokaze najgori moguci rezultat tipa azospermija jer sam ovde i na internetu procitao sve i svasta pa sam jos gore u soku da li da odlozim za neki dan ili da idem ujutru?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Spermogram-moguci losi rezultati???

Post od aaaca »

То је потпуно погрешан начин размишљања. За два месеца нисте затруднели?! Сада се беспотребно малтретирате уместо да се опустите и сачекате годину-две.
iraklije
Novi član
Novi član

Post od iraklije »

Znam ali to je jace od mene po prirodi sam panicar,jutros sam dao uzporak na jedvite jade jedva da je bilo za jednu kafenu kasicicu a erekcija ocajno u polumlitavom stanju sad cekam 16h pa da vidim rezultat pojedosmo se zivi :( ...
iraklije
Novi član
Novi član

Post od iraklije »

stiglo mi je malo pre na mejl kaze da je rezultat dobar ali me buni sto su stavili / na oblike?

http://prntscr.com/fpzgs1
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ако си паничар а две године сте избегавали трудноћу, онда рачунај да ти жена неће затруднети (са тобом) за мање од четири године. :wink:
iraklije
Novi član
Novi član

Post od iraklije »

pu pu jezik pregrizao i ona i ja smo igrom slucaja jedinci u svojim roditeljima,ako bude bozija volja bice 3-4 komada :) jedno ko nijedno :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Не брини, не могу да те измалеришем. Иначе другарица ми ради на сличним случајевима па знам да је велика већина особа под високом притиском да добију децу. Хоће на брзину и организам се блокира и даље се компликује. Многи када дигну руке, ако то ураде на време, добију децу без интервенције са стране.

Дакле искулирајте. И у сваком случају два месеца је превише кратко време за икакве закључке и анализе.
Odgovori