problem sa kozom penisa (kozna jakna:))

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Najs
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 14, 2012 11:18 am

Re: problem sa kozom penisa (kozna jakna:))

Post od Najs »

^ mali nemoj da zekis :D
Ispratio sam samo ono sto je "Filip" napisao na pocetku teme, pogrešno sam se izrazio, trebalo bi "isključivo sa partnerkom koja nema nikakvih problema", da ne bude podpitanja na tu temu...

Valjda postoji neko rešenje za crvenilo...

http://www.topix.com/forum/med/dermatol ... A1OEAN8VL0
pajomasina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 29, 2012 12:52 am

Post od pajomasina »

postovanje..imam problem takodje sa tim kao prstenom oko glavica..koji je kao blijed i suzava kozicu,i u pocetku je bilo kao ispucali ,sada manje...ali je suzen i zategnut tap "prsten"..tako da po malo i pece i tako..nekad tesko bas spustim kozicu jer je suzena ..mogu li priblizno znati da li je nesto opasno ?? unaprijed hvala i velik pozdrav
DaliborM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 11, 2012 11:58 pm

Post od DaliborM »

Pozdrav doktore!
Imam problem sa kozicom na penisu koja me muci vec tri meseca, bio bih Vam veoma zahvalan ako bi ste mi dali svoje misljenje za moju situaciju.
Pre tri meseca mi se pojavio "beli prsten" na kozici, jedan centimetar ispod glavica. Sirine je do 3mm i oko celog obima je. Taj deo koze izgleda hrapavo i po malo belo, a kada je penis u erekciji onda se taj deo znatno zategne i veoma je vidljive bele boje. (kao kada prsten skinete nakon 10 godina i ostane trag).
Student sam, 20 godina, bio sam i do studentske poliklinike, doktorka je rekla da je taj deo izgubio elasticnost i prepisala mi je "Beloderm" mast da mazem dve nedelje i dodjem na kontrolu.
No, odmah sutradan sam otisao i kod privatnika koji je na glasu, on je pazljivo sve pregledao i rekao je da je to normalna pojava i da ce ostati tako zauvek!!! :((( Samo je dodao da mazem pantenol kremom kako bi taj deo koze opustio.
Molim Vas doktore recite mi sta Vi mislite o ovoj pojavi? Da li je moguce da se to izleci i da se vrati elasticnost i prirodna boja koze. Zaista sam razocaran vescu onog doktora :(
Hvala Vam unapred i srdacan pozdrav!!!
DaliborM
Novi član
Novi član

Post od DaliborM »

Zaboravio sam da spomenem doktore. Privatni doktor je u izvestaju napisao da se to zove "Fordyce penis", kako sam video na internetu, to je ta pojava.
Da li za to ima leka?
Hvala Vam
jokica23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 17, 2013 3:13 pm

Post od jokica23 »

bok.
imam isti problem. nikada u 27 god nisam imao problem sa prevlacenjem kozice, i evo sad mi se to pojavi. kao da se na tome "prestenu" koza izgubla elasticnost. kod mene je to dosta bolno i imam i neugodnosti u seksu jer bas boli. u zadnjih pola god imam istog partnera,a kazem,to se pojavilo prije mjesec dana. hvala na odg.
jel ti bolje od tih krema?
jokica23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 17, 2013 3:13 pm

Post od jokica23 »

ako mi to ne prodje,idem na obrezivanje
Neka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 09, 2013 4:21 am

Post od Neka »

Imam slican problem sa perutanjem koze ispod glave polnog organa, medjutim to mi se pojavljuje samo prilikom onanisanja, prate ga crvene tackice ali cim se operem one slabe,a perutanje prestaje! U vezi sam 2 godine, imao sam samo jednu infekciju kad joj je pao imuni sistem i to je yaleceno,a nisam nista sa strane konzumirao! Nikada tokom seksa mi se ne desava perutanje i nemam nikakve tegobe prilikom samog cina. To perutanje prate i sitne crvene tackice,njih par, koje takodje nestaju sa perutanjem! Moram naglasiti da se to javlja samo prilikom samozadovoljavanja!!! Zanima me sta bi to moglo da bude ? U svakom slucaju hvala!
DaliborM
Novi član
Novi član

Post od DaliborM »

jokica 23 cao! Jos uvek me muci isti problem, na zalost, cak sta vise mislim da se stanje malo pogorsalo :( Svakog dana mazem taj deo kozice sa pantenol kremom i znatno mi opusti kozicu. Medjutim posle pola dana ili sutradan ujutru ponovo ispuca taj deo, sto ume da bude jako neprijatno, pojavi se zaperutalost i ljustenje. Zaista ne znam sta da radim, jako sam razocaran :((( Sta si ti uradio po tom pitanju???
evo kako izgleda to pre mazanja sa pantelom kremom i posle.
http://img7.imageshack.us/img7/5006/94349635.jpg
http://img94.imageshack.us/img94/5901/60006030.jpg
francuz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 26, 2013 8:54 pm

Post od francuz »

imam isti problem kao sto je jalokin opisao....na kozi penisa imam nekoliko kruzica koji su nekada u boji koze a nekada je ivica tih kruzica kao zaperutana...unutar tog zaperutanog kruzica koza kao da je istanjena i na dodir nekada zna malo da svrbi...nisu veliki i nekada su slabo vidljivi...interesuje me da li neko zna sta je ovo, i da li ima lek... Hvala
dragonin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 02, 2013 3:55 pm

Post od dragonin »

Molim vas hitno mi pomozite, ne znam sta da radim i jako se bojim... Naime, ja sam juce navukao kozicu na penisu i do danas pokusavam da je vratim na glavic i nece. Kozica dodje i prekrije glavic, ali onda se vrati. Tako je od sinoc, a pre toga kad sam ga navukao normalno sam vratio kozicu. Hitno mi pomozite, jako sam se uplasio.
jebiga
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 22, 2017 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od jebiga »

Bump
Odgovori