Dobar dan.
Imam problema sa erekcijom, penis mi pri erekciji bude tvrd, ali mu glava bude relativno mekana. Dok imam odnos to sve normalno ide do odredjenog trenutka kada odjednom pocne da se spusta sam od sebe u toku odnosa. Primetio sam da se takodje brze spusta kada lezim na ledjima. Da li bi neko mogao da mi pomogne oko ovog problema, bio bi mu jako zahvalan.
Hvala.
Problem sa erekcijom
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 02, 2017 12:54 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Problem sa erekcijom
Problem ti je definitivno psihološke prirode, pokušaj da izanaliziraš kad već toliko razmišljaš šta se krije iza toga, neki strah. Što manje razmišljaj dok imaš sex i koncentriši se na ono što te kod devojke pali i što ti prija, nemoj unapred sebi da postaviš u glavi tu sliku kako ne ide, kako ti pada i postaje mekan, na kraju krajeva pokušaj i sa nekim sredstvom za stimulaciju erekcije, počni s nečim blažim tipa afričke šljive ili nečim sličnim na biljnoj bazi, pa vidi kako ide. Bitno je da se što pre suočiš s tim strahom i da pokušaš na sve načine da ga otkloniš, ako se ne pozabaviš time ozbiljno praviće ti velike probleme u životu i na seksualnom i na emotivnom planu i tebi i potencijalnoj partnerki. Hrabro i nemoj da kloneš i odustaješ, rešenja uvek ima, samo se treba skoncentrisati na rešenje i pronaći adektvano, možda će i potrajati ali bitno je da počneš da se boriš s tim, ništa se ne menja preko noći, srećno!
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 11, 2017 11:36 am
Hvala puno na povratnoj informaciji. I ja mislim da je psiholoske prirode jer se uvek uplasim da li ce joj se dopasti,da li je dobro, da li sam ja dobar, da li je privlacim i to.
Hvala.
Hvala.

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 11, 2017 8:32 am
Da li postoji mogućnost da se penis "spusti" usled umora?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Наравно.putar napisao:Da li postoji mogućnost da se penis "spusti" usled umora?