Manji sprematozoid

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
yamaha46
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 09, 2016 4:45 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Manji sprematozoid

Post od yamaha46 »

Pozdrav ljudi. Imam jedno pitanje na ovu temu... Levi spermatozoid mi je manji od desnog, sve u svemu se odvija normalno(sto se tice sperme, ejakulacie kolicinski i to...), samo mi je receno da ga ne diram toliko cesto vec kad mi sam oragnizam trazi... E sad dali ima neki lek za izednacenje spermatozoida, da vratim sve u normalu, dali neki lekovi, vezbe ili cak operacija ? Hvala.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Manji sprematozoid

Post od aaaca »

Леви сперматозоид ти је мањи?
yamaha46
Stalni član
Stalni  član

Post od yamaha46 »

Inostranstvo napisao:Prijatelju,spermatozoid "levi"?! Nema logike!
Da li si mislio na testise?
Jeste da, mislio sam na testise, izvinjavam se :)
yamaha46
Stalni član
Stalni  član

Post od yamaha46 »

aaaca napisao:Леви сперматозоид ти је мањи?
Mislio sam na testise
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

И треба да буде мањи.
yamaha46
Stalni član
Stalni  član

Post od yamaha46 »

aaaca napisao:И треба да буде мањи.
Treba da bude manji ?
Onda ne znam sta su meni tacno rekli, ali znam da ne treba da preterujem sa onim poslom.. :D vec kad mi sam organizam trazi, a i kad bi ovako pokusao ne mogu da odrzim konstantnu erekciju, a kad mi sam oragnizam trazi je sve ok...
yamaha46
Stalni član
Stalni  član

Post od yamaha46 »

Inostranstvo napisao:Jedino sto znam je da nikad leva i desna strana tela nisu 100% simetricne,to je normalno.
Sto se tice erekcije,ona je povezana sa prostatom i mozgom,a ne sa testisima, ako ti je to doktor tako objasnio onda svaka cast.
Ako je velika razlika u velicini a nema nikakvih zdrastvenih problema nego ti je estetski problem u pitanju,jako ti smeta,resava se lako plasticnom hirurgijom.
Isto tako i zbog tog vizuelnog problema koji imas mozes nesvesno da utices na erekciju.
Nije sa golim okom nista posebno vidljivo, sve normalno.. Ali kad uhvatim rukom vidi se da je levi manji od desnog... Inace leva strana ispod debelog creva(msm da je tu prostata, ispravite me ako gresim) zna ponekad da me zaboli, nista cesto i ozbiljno, al se javi bol ponekad...
yamaha46
Stalni član
Stalni  član

Post od yamaha46 »

Inostranstvo napisao:Onda ne brini to je normalno.
Ako hoces uradi ultrazvuk prostate,malo je neprijatno ali ne boli i traje par minuta. Ako je sve u redu navali na malu mleciku,ona je neverovatna za prostatu a to znaci i erekciju,resice ti probleme 100%
Imam 20godina brate mislim da mi nije potreban nikakav ultrazvuk :D... A nisam te bas najbolje razumeo oko ovo ,,navalu na malu mleciku" sta je to ?? Iz MKD sam nadam se da cemo se razumeti :D
Odgovori