Manji sprematozoid
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Avg 09, 2016 4:45 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Manji sprematozoid
Pozdrav ljudi. Imam jedno pitanje na ovu temu... Levi spermatozoid mi je manji od desnog, sve u svemu se odvija normalno(sto se tice sperme, ejakulacie kolicinski i to...), samo mi je receno da ga ne diram toliko cesto vec kad mi sam oragnizam trazi... E sad dali ima neki lek za izednacenje spermatozoida, da vratim sve u normalu, dali neki lekovi, vezbe ili cak operacija ? Hvala.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Manji sprematozoid
Леви сперматозоид ти је мањи?
-
- Stalni član
Jeste da, mislio sam na testise, izvinjavam seInostranstvo napisao:Prijatelju,spermatozoid "levi"?! Nema logike!
Da li si mislio na testise?

-
- Stalni član
Mislio sam na testiseaaaca napisao:Леви сперматозоид ти је мањи?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
И треба да буде мањи.
-
- Stalni član
Treba da bude manji ?aaaca napisao:И треба да буде мањи.
Onda ne znam sta su meni tacno rekli, ali znam da ne treba da preterujem sa onim poslom..

-
- Stalni član
Nije sa golim okom nista posebno vidljivo, sve normalno.. Ali kad uhvatim rukom vidi se da je levi manji od desnog... Inace leva strana ispod debelog creva(msm da je tu prostata, ispravite me ako gresim) zna ponekad da me zaboli, nista cesto i ozbiljno, al se javi bol ponekad...Inostranstvo napisao:Jedino sto znam je da nikad leva i desna strana tela nisu 100% simetricne,to je normalno.
Sto se tice erekcije,ona je povezana sa prostatom i mozgom,a ne sa testisima, ako ti je to doktor tako objasnio onda svaka cast.
Ako je velika razlika u velicini a nema nikakvih zdrastvenih problema nego ti je estetski problem u pitanju,jako ti smeta,resava se lako plasticnom hirurgijom.
Isto tako i zbog tog vizuelnog problema koji imas mozes nesvesno da utices na erekciju.
-
- Stalni član
Imam 20godina brate mislim da mi nije potreban nikakav ultrazvukInostranstvo napisao:Onda ne brini to je normalno.
Ako hoces uradi ultrazvuk prostate,malo je neprijatno ali ne boli i traje par minuta. Ako je sve u redu navali na malu mleciku,ona je neverovatna za prostatu a to znaci i erekciju,resice ti probleme 100%