Obrezivanje u 40-oj
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 10, 2017 7:00 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Obrezivanje u 40-oj
Poštovani, molim da mi pomognete da se odlučim. Ja imam malo uži otvor glansa penisa. Nisam obrezan (još). Nije klasična fimoza,ali teško prevlačim kožicu preko glansa. Nekad mi je sex u redu a nekad je malo bolan. Inače imam problema i sa erekcijom. Teško je postižem, a kad je postignem lako se izgubi. Pri tom imam jače lučenje prostate i pojavljuje se sluzava providna tečnost. Jutarnje erekcije su redovne i jake. Da li je potrebno obrezivanje i da li je rizično u mojim godinama (41god.). Bojim se da su svi simptomi povezani. Hteo bih da se obrežem, ali ne znam da li je to neophodno i kakav je postoperativni tok. Molim momke koji su to uradili u mojim godinama da me posavetuju. Hvala.
Re: Obrezivanje u 40-oj
- mozes da se obrezes i u 80-toj godini...
- cim imas jutarnje erekcije , dobar si
- ocigledno problem sa erekcijom je na psihickoj bazi
Vidi ovako, ja nisam imao problem ni sa fimozom ni sa frenulumom... ja sam zeleo licno da se obrezem iz higijenskih razloga, i tako sam i uradio... urolog me je obrezao... i sad mi je penis otvoren non stop, znaci sad je kabrio model
i realno ne moram penis da perem 5 dana,,, 5 dana mi nece smrdeti... ali naravno perem ga... dok je bio pod "kapuljacom" kozicom ... operes djoku brate , on posle 5 sati vonja ... nategnes kozicu prstima promrljas tamo vamo , pomirisis ono osetis neprijatan miris,,, smrdi brate... reko sad ces ti lepo na obrezivanje da ides, i tako sam i otisao i uradio...i opet ti ponavljam da ga ne perem 5 dana, uopste se ne oseti nikakav smrad... samo ti opusteno idi , i nek te obrezu... ali gledaj da uradis to u drzavnoj bolnici jer je besplatno.. a kod privatnika ces platiti od 200 pa do 500 evra...
- cim imas jutarnje erekcije , dobar si
- ocigledno problem sa erekcijom je na psihickoj bazi
Vidi ovako, ja nisam imao problem ni sa fimozom ni sa frenulumom... ja sam zeleo licno da se obrezem iz higijenskih razloga, i tako sam i uradio... urolog me je obrezao... i sad mi je penis otvoren non stop, znaci sad je kabrio model

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 10, 2017 7:00 pm
Hvala. Od pomoći je sve što saznam. 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Maj 06, 2017 9:45 am
Da li si isao da to zavrsis i ako jesi gde si to odradio?