Imam 25 god. I u poslednih par dana sam osetila da mi je ponekad miris urina malo intenzivniji.. nemam nijednu drugu tegobu.. odnela sam urin na pregked i stigli rezultati.. proteini 1, urobilinogen 0.4, nitriti 1 leukociti 20, bakterije vrlo brojne, vlakna sluzi prisutna
Da li neko moze da mi kaze sta znace ovi rezultati? Tek za 2 dana idem kod lekara
Losi rezultati urina
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Losi rezultati urina
За почетак почни да пијеш чајеве и доста чисте воде како би имали што више мокраће. Ако имаш и протеине у мокраћи онда значи да су и бубрези захвећени упалом.
Konacno mi je stigao antibiogram.. imam preko 100000 klica Eserihije coli..
danas ce mi doktorica prepisati antibiotik.. i dalje nemam nijedan simptom sem sto mi se ponekad urin oseti malo jace..
danas ce mi doktorica prepisati antibiotik.. i dalje nemam nijedan simptom sem sto mi se ponekad urin oseti malo jace..
evo me.. zbog zeluca mi je prepisala biljni lek palisept, pa da pokusam sa njim 20 dana, pa cemo onda ako ne bude bolje da predjemo na antibiotikvera88 napisao:Konacno mi je stigao antibiogram.. imam preko 100000 klica Eserihije coli..
da li imate jos neki savet?
Inostranstvo napisao:Neznam kakve probleme sa zeludcem,ali palisept i eserihija!?
Ok nije alarmantan broj,ali po antibiogramu treba da pise koji antibiotik je za vas i bolje je odraditi jedan tretman antibiotika 5 do 10 dana.
Pa i pisu mi koji antibiotici dolaze u obzir.. Ja ima GERB i doktor mi je zabranio upotrebu odredjenih lekova, medju njima i antibiotici.. danas idem kod gastroenterologa, pa cu sa njim da vidim
Rekao mi je gastroenterolog da mogu cefaleksin 10 dana, posto je on kao najslabiji od njih..
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Мој савет ти је да промениш лекара. А пошто то углавном нема ефекта јер су сви лекари исти (част изузецима) мораш сама да почнеш да проучаваш здравље и организам, да се тако изразим.
Тај фамозни ГЕРБ је само последица лоше исхране.
Тај фамозни ГЕРБ је само последица лоше исхране.