Imam 21 godinu, i problem sa erekcijom koja traje 10 sekundi maximum, znaci bukvalno dok stavim kondom ona spadne. Sportista sam, nisam gojazan, nemam nikakvih bolesti niti imao. To se desava i u toku sexa, i u toku masturbacije, ali samo ako prestanem sa odnosom, ili masturbacijom
Sta moze biti moj problem, kako moze da se resi to?
Osim naravno odlaska kod lekara, jer svi znamo da to bas nije prijatno
Erekcija jako kratko traje!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 25, 2017 1:30 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Erekcija jako kratko traje!
Nema sta da ti bude neprijatno. Uglavnom problem potice iz glave, probaj sa nekim filmicima, razne zanrove..
-
- Novi član
Sumnjam da je problem u glavi, iskreno
Jer sam sa curom 100% opusten, kad krene sve to u krevetu, na problem ni ne pomislim, ni na kraj pameti, ali svakako se desi
Jos i nemam jutarnju erekciju, nikad, nikad
Ne secam se ni kad sam zadnji put imao.
Jer sam sa curom 100% opusten, kad krene sve to u krevetu, na problem ni ne pomislim, ni na kraj pameti, ali svakako se desi
Jos i nemam jutarnju erekciju, nikad, nikad
Ne secam se ni kad sam zadnji put imao.
Imam skoro identican problem, pisao sam vec u jednoj temi. Malo sam stariji od tebe 24 godine. Tesko da se to samo od sebe resi, ne mislim da je problem u glavi, jer da je problem u glavi onda ne bi bilo problema tokom masturbiranja jer si tad opusten kao i ja.
Ja planiram da posetim urologa, samo ne znam gde se obratiti. Privatne klinike su uglavnom neki prevaranti bar koliko sam ja iscitao na ovom forumu.
Mislio sam na VMA da platim pregled.
Zna li neko nekog pouzdanog doktora-urologa na VMA recimo? Moze i van njega ako nije neki prevarant i moze da ustanovi sta je problem.
Ja planiram da posetim urologa, samo ne znam gde se obratiti. Privatne klinike su uglavnom neki prevaranti bar koliko sam ja iscitao na ovom forumu.
Mislio sam na VMA da platim pregled.
Zna li neko nekog pouzdanog doktora-urologa na VMA recimo? Moze i van njega ako nije neki prevarant i moze da ustanovi sta je problem.
-
- Novi član
Ako nekim slucajem odes, pisi ovde kako je proslo, i sta je bilo. Srecno 

Hvala.
Do kraja februara cu otici negde na pregled verovatno. Pa cu pisati kako je proslo.
Do kraja februara cu otici negde na pregled verovatno. Pa cu pisati kako je proslo.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Ако нема ноћних ерекција онда проблем није у глави.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 26, 2017 7:30 pm
To je verovatno zbog uskih krvnih sudova. I kod mene se javlja taj problem i ja nikako da odem kod urologa.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Јабуково сирће повећава циркулацију па може с тиме да се проба. Само да напоменем: право јабуково сирће.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 01, 2015 2:47 am
IDI KOD DOKTORA!StefaN95NikoliC napisao:Imam 21 godinu, i problem sa erekcijom koja traje 10 sekundi maximum, znaci bukvalno dok stavim kondom ona spadne. Sportista sam, nisam gojazan, nemam nikakvih bolesti niti imao. To se desava i u toku sexa, i u toku masturbacije, ali samo ako prestanem sa odnosom, ili masturbacijom
Sta moze biti moj problem, kako moze da se resi to?
Osim naravno odlaska kod lekara, jer svi znamo da to bas nije prijatno
idi kod tvog lekara opšte prakse da bi ti on zakazao kod urologa.Problem može poticati iz glave tim vise što se ne sećaš da si imao jutarnje erekcije.Moguće je da postoji neki vid depresivnosti koji se aktivira pod određenim okolnostima.Svejedno,pregled kod urologa nije neprijatan,pogotovo što se radi o tvom zdravlju I funkcionalnoj sposobnosti.Moguće je da će urolog uraditi pregled ultrazvukom kako bi isključio sve organske uzroke ako ih nema.nemoj sam da mozgaš I ne trpi tu presiju jer je kontraproduktivna...