Otecen testis i jos neki problemi

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Marko9401
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 24, 2017 2:13 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Otecen testis i jos neki problemi

Post od Marko9401 »

Pozdrav, imam 23 god. i imam ja mislim poprilicno ozbiljan problem. Ne znam vec koliko dugo mi je ovo ali u poslednje vreme sam poceo ozbiljno da obracam paznju na ovo, problem je taj da mi je desni testis duplo ako ne i vise veci od levog, pod rukom se oseti kao da ima neka masa u njemu, nije kao levi onako prazno samo "loptica" unutra. Znam recicete mi ds posetim doktora ali nazalost naredna 15 dana nisam u mogucnosti jer sam na putu, pa dok se ne vratim kuci nema nista od toga. Takodje sam primetio da u poslednje vreme mi se mnogo, mnogo slabije dize, najverovatnije je uzrok testis. Takodje osecam kao skroz neku malu bol u njemu, ili mozda samo tripujem, nzm. Molim vas recite mi sta bi moglo da bude problem, poprilicno me zabrinjava ovo sto mi se desava. Hvala
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Otecen testis i jos neki problemi

Post od aaaca »

Могао би да буде рак тестиса.
goran964
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2013 9:03 am

Re: Otecen testis i jos neki problemi

Post od goran964 »

Najverovatnije je upitanju upala semenika I posemenika izazvana bakteriskom infekcijom.Svakako ako se ne leči može doći do trajnog steriliteta u tom testis.Lečenje je farmakološko a od nalaza se daje urin,urinokultura I spermokultura.Pozdrav...
Odgovori