Iscedak iz penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Gorilica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2017 7:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Iscedak iz penisa

Post od Gorilica »

Poslednje 2 3 nedelje osecam svrab u celom mokracnom kanalu i imam utisak da me penis boli kada ga jace pritisnem u korenu. Imam malih problema sa mokrenjem,i malo peckanje prilikom mokrenja. Uz sve to,imam utisak da me ziga desni bubreg ponekad,posebno kada je hladnije. Ono sto me je tek zabrinulo i nateralo da razmisljam o lekaru je to sto sam jutros "iscedio" iz penisa neku zelenkastu masu.
Iskreno,ne sumnjam na triper,imam devojku vec neko duze vreme,kapiram da me nije varala kao ni ja nju :D ali se svakako plasim da nije triper ili hladimija ili tako nesto. Planiram da pocetkom sledece nedelje uradim bris na triper hladimiju i sve ostalo.
Generalno kljucno mi je pitanje da li iscedak sigurno znaci triper ili tako neku polnu bolest ili to moze da bude i upala prostate,pesak kamen u bubregu i ostalo.
Unapred hvala.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Iscedak iz penisa

Post od aaaca »

Ама бежи код лекара док ти се инфекција није попела у бубреге.
Gorilica
Novi član
Novi član

Post od Gorilica »

Idem sutra,sta mislis kog tipa je infekcija? Jel triper ili sta je? Jel polno prenosivo,ne bi da to prenesem devojci
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Све је преносиво када су у питању бактерије и вируси, а кристална кугла ми је у сервису па не знам каква ти је инфекција. :wink:
Gorilica
Novi član
Novi član

Post od Gorilica »

Uradio sam analizu krvi mokrace i urinokulturu. Urinokultura je skroz cista,mokraca ima krvi i malo bakterija. Fora je sto se meni nista nije promenilo,jos uvek me malo bubrezi bole,i ujutru mi curi zeleni sekret iz penisa i penis mi je ponekad bolan na dodir posebno u korenu. Jel ima neko ideju sta bi moglo da bude? Sutra idem kod opste prakse opet.
Gorilica
Novi član
Novi član

Post od Gorilica »

Da dodam samo jos,leukociti u mokraci su od 10-15 a svezi eritrociti 6-8 svezih
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Па што не ураде анализу тог зеленог секрета?! Једино ми пада на памет јака инфекција од које настаје зелени секрет.

Леукоцити и еритроцити у мокраћи говоре о јакој инфекцији. Дадоше ли ти неке антибиотике?
Gorilica
Novi član
Novi član

Post od Gorilica »

Ne,nista..jos mi je rekla da je sve okej i da imam mozda povredu samog penisa i da idem u dzordza vasingtona i to je to
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Па шта каже глупача одакле ти зелени секрет? Са Марса?
Gorilica
Novi član
Novi član

Post od Gorilica »

Nista nije rekla,kao da odem u dzordza vasingtona ako hocu kao i ako mi oni nesto prepisu da se vratim kod nje. Ali sad mi se taj iscedak smanjio a bol u penisu povecao,bukvalno varira. Nekad je skroz normalno sve,nekad me zaboli na nezgodnom mestu,nekad mi u toku dana izlazi neka providna tecnost,nekad je sve ok.
Gorilica
Novi član
Novi član

Post od Gorilica »

Jel moze ona na osnovu ove urinokulture koja je skroz negativna da zna da li imam neku polnu bolest ili nesto? Ona mi je rekla odmah da je sve okej i da je sve cisto.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ма каква уринокултура! Када је негативна ништа не значи. Резултати те анализе зависе од много фактора а највише од несавесних лабораната који треба да знају како се бактерије засејавају.
Gorilica
Novi član
Novi član

Post od Gorilica »

Jel imas neku ideju sta bi moflo da bude,nekad me ne boli uopste,nekad me boli na stisak nekad me boli kad se digne,nekad ne...i stalno mi izlazi neka tecnost iz njega,jel imas bar neku sliku o ovome,bas pocinje da me izludjuje
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Немам неког конкретног искуства осим што сам чуо за трипер (капавац) да има сличне симптоме.
Rory
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2017 6:42 pm

Post od Rory »

Treba da uradiš bris uretre na standardni set bakterija + Chlamidia, Mycoplasma i Ureaplasma.
Odgovori