Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Poslednje 2 3 nedelje osecam svrab u celom mokracnom kanalu i imam utisak da me penis boli kada ga jace pritisnem u korenu. Imam malih problema sa mokrenjem,i malo peckanje prilikom mokrenja. Uz sve to,imam utisak da me ziga desni bubreg ponekad,posebno kada je hladnije. Ono sto me je tek zabrinulo i nateralo da razmisljam o lekaru je to sto sam jutros "iscedio" iz penisa neku zelenkastu masu.
Iskreno,ne sumnjam na triper,imam devojku vec neko duze vreme,kapiram da me nije varala kao ni ja nju ali se svakako plasim da nije triper ili hladimija ili tako nesto. Planiram da pocetkom sledece nedelje uradim bris na triper hladimiju i sve ostalo.
Generalno kljucno mi je pitanje da li iscedak sigurno znaci triper ili tako neku polnu bolest ili to moze da bude i upala prostate,pesak kamen u bubregu i ostalo.
Unapred hvala.
Uradio sam analizu krvi mokrace i urinokulturu. Urinokultura je skroz cista,mokraca ima krvi i malo bakterija. Fora je sto se meni nista nije promenilo,jos uvek me malo bubrezi bole,i ujutru mi curi zeleni sekret iz penisa i penis mi je ponekad bolan na dodir posebno u korenu. Jel ima neko ideju sta bi moglo da bude? Sutra idem kod opste prakse opet.
Nista nije rekla,kao da odem u dzordza vasingtona ako hocu kao i ako mi oni nesto prepisu da se vratim kod nje. Ali sad mi se taj iscedak smanjio a bol u penisu povecao,bukvalno varira. Nekad je skroz normalno sve,nekad me zaboli na nezgodnom mestu,nekad mi u toku dana izlazi neka providna tecnost,nekad je sve ok.
Jel moze ona na osnovu ove urinokulture koja je skroz negativna da zna da li imam neku polnu bolest ili nesto? Ona mi je rekla odmah da je sve okej i da je sve cisto.
Ма каква уринокултура! Када је негативна ништа не значи. Резултати те анализе зависе од много фактора а највише од несавесних лабораната који треба да знају како се бактерије засејавају.
Jel imas neku ideju sta bi moflo da bude,nekad me ne boli uopste,nekad me boli na stisak nekad me boli kad se digne,nekad ne...i stalno mi izlazi neka tecnost iz njega,jel imas bar neku sliku o ovome,bas pocinje da me izludjuje