Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Dobar dan poštovani. pre svega izvinite na neprofesionalnim izrazima
imam 17 godina i sumnjam da imam kratak frenulum.Dok mi je penis u opuštenom stanju mogu prevući kožicu do kraja bez problema,ali kada dospe u punu erekciju to je malo otežano.Kada počnem prevlačiti kožicu osetim blago zatezanje i frenulum mi vuče penis na dole.Još uvek nisam imao seksualni odnos pa me zanima da li će ovaj problem otežavati to, u slučaju da hoće hteo bih da rešim to.Takodje me zanima da li se nešto menja posle operacije
i da li postoje rizici.
Bio bih vam mnogo zahvalan na odgovoru.
Hvala.
gibbs napisao:Dobar dan poštovani. pre svega izvinite na neprofesionalnim izrazima
imam 17 godina i sumnjam da imam kratak frenulum.Dok mi je penis u opuštenom stanju mogu prevući kožicu do kraja bez problema,ali kada dospe u punu erekciju to je malo otežano.Kada počnem prevlačiti kožicu osetim blago zatezanje i frenulum mi vuče penis na dole.Još uvek nisam imao seksualni odnos pa me zanima da li će ovaj problem otežavati to, u slučaju da hoće hteo bih da rešim to.Takodje me zanima da li se nešto menja posle operacije
i da li postoje rizici.
Bio bih vam mnogo zahvalan na odgovoru.
Hvala.
To imam i ja. Neće, samo pronađi odgovarajuću pozu sa partnerkom i neće biti problema.