Tenosinovitis (Trigger finger)

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
dača
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 16, 2006 10:52 pm

Tenosinovitis (Trigger finger)

Post od dača »

Pozdrav svima interesuje me iskustvo drugih koji su imali problema sa "škljocavim prstima" dobio sam uputnicu za plastičnog hirurga za operaciju,dali je neko uspio neoperativnim metodama osposobiti prste i vratiti im funkciju.
Slika
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Tenosinovitis (Trigger finger)

Post od aaaca »

Какве везе има шкљоцкање прстима са њиховом функцијом?

Ако имаш проблема са тетивом онда ти предлажем да набавиш један већи јак магнет и учврстиш за надланицу и тако га носиш по цео дан - 24 сата. Могло би да ти буде доста боље већ за месец-два.
dača
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 16, 2006 10:52 pm

Post od dača »

u prevodu škljocavi prst a bolje da ne iskusiš kako je kad se upali tetiva koja povlači prst,u mom slučaju dva na obje ruke, sa rukama ne mogu ništa raditi pogotovo poslove koji zahtijevaju preciznost,trenutno vršim masažu ledom i čekam operativni zahvat nekad u junu kada sam dobio termin,jer nemam "vezu" na plastičnoj hirurgiji :evil:
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Мислио сам да говориш о оном шкљоцкању, пуцкању зглобова.

Дакле ако се ради о упали тетиве сигурно ће ти помоћи магнет.
Odgovori