Problemi sa penisom

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Milos milosavljevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 22, 2017 9:05 am

Problemi sa penisom

Post od Milos milosavljevic »

Cao, pre mesec dana je poceo da me pecka i svrbi penis iznutra, poceo sam da ga ispiram toplom vodom, blage sapune sam koristio, onda sam poceo kad masturbiram da stalno izbacujem neku belu tecnost, koja je lepljiva i ima odvratan miris, uzeo sam 7 dana palitrex i smirilo se i sad mi se opet vratilo u vidu peckanja na vrhu glavica i imam nekakvu malu grupu belih tackica na kozi penisa, cudno mi je zato sto nisam nikad imao polne odnose i procitao sam da se nasledjuje hlamidija i gonoreja od majke ali mi majka nije imala. Hva
la unapred:) i zaboravio sam imao sam crvene bubuljice na penisu i procitao sam da je to gljivicna infekcija i mazao sam canestenom i nestalo je
Milos milosavljevic
Novi član
Novi član

Re: Problemi sa penisom

Sad me pecka na vrhu i imam osecam kad mokrim i ponekad posle mokrenja m :o e pece penis
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Наслеђује се од мајке?! Свашта.

Иди код лекара јер треба да ти препише неки антибиотик за уринарни тракт пошто највероватније имаш инфекцију мокраћних путева. Било би добро да се уради анализа мокраће.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

a dotle, moras piti puno cajeva za urinarne infekcije, brusnicu, koprivu, uvu....
Milos milosavljevic
Novi član
Novi član

vasa napisao:a dotle, moras piti puno cajeva za urinarne infekcije, brusnicu, koprivu, uvu....
Ja sam pre 5 meseci uradio rutinski test mokrace i nista nisu otkrili
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Пре пет месеци си радио тест?! Зар проблеме са пецкањем немаш од пре месец дана? Шта си имао из математике у основној школи?
Milos milosavljevic
Novi član
Novi član

aaaca napisao:Пре пет месеци си радио тест?! Зар проблеме са пецкањем немаш од пре месец дана? Шта си имао из математике у основној школи?
Samo sam rekao kad sam radio test inace imas li preporuku za prirodnu alternativu?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Рекао си нешто што апсолутно није битно. Исто је као да си рекао да си пре годину дана био здрав.

Пенис можеш да переш воденим раствором соде бикарбоне уз трљање прстима и наравно уз потпуно повлачење кожице са главића. После тога не треба да га испираш чистом водом. За мокраћне путеве можеш да потражиш неки чај у Институту Јосиф Панчић.
Milos milosavljevic
Novi član
Novi član

aaaca napisao:Рекао си нешто што апсолутно није битно. Исто је као да си рекао да си пре годину дана био здрав.

Пенис можеш да переш воденим раствором соде бикарбоне уз трљање прстима и наравно уз потпуно повлачење кожице са главића. После тога не треба да га испираш чистом водом. За мокраћне путеве можеш да потражиш неки чај у Институту Јосиф Панчић.
Hvala, samo da te pitam kad masturbiram ja izbacujem sluz a ne spermu a hlamidiju i gonoreju sigurno nemam posto nikad nisam za sad imao polne odnose
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Мислим да би због тога било добро да одеш код лекара. Можеш да пијеш овај препарат за простату али не знам да ли ће ти помоћи: https://.rs/biljni-ekstrakt ... ll?sku=565
Milos milosavljevic
Novi član
Novi član

aaaca napisao:Мислим да би због тога било добро да одеш код лекара. Можеш да пијеш овај препарат за простату али не знам да ли ће ти помоћи: https://.rs/biljni-ekstrakt ... ll?sku=565
Hvala javi se. Na ovu temu ako zasnas nesto oko toga
vasa
Stalni član
Stalni član

Post od vasa »

Milose, koliko ti imas godina?
Jel ti imaš ikakvu dijagnozu zvaničnu?
Jesi li izgubio poverenje u doktore pa zato tražiš savete ovde?
Misliš li da tvoj problem lako može da se reši?
Razmisli dobro šta radiš i da li gubiš dragoceno vreme....
Milos milosavljevic
Novi član
Novi član

[quote="vasa"]Milose, koliko ti imas godina?
Jel ti imaš ikakvu dijagnozu zvaničnu?
Jesi li izgubio poverenje u doktore pa zato tražiš savete ovde?
Misliš li da tvoj problem lako može da se reši?
Razmisli dobro šta radiš i da li gubiš dragoceno vreme....[/quotek
Kako to mislis?
vasa
Stalni član
Stalni član

Post od vasa »

Baš tako--molim te odgovori--da bi nastavili komunikaciju--ako do sad već nisi rešio problem....nadam se da jesi..pozdrav
Milos milosavljevic
Novi član
Novi član

vasa napisao:Baš tako--molim te odgovori--da bi nastavili komunikaciju--ako do sad već nisi rešio problem....nadam se da jesi..pozdrav
Sad mi se sve smirilo testirao san se na gonoreju i hlamidiju zbog provlema sa masturbiranjem i oba su negativna
Odgovori