Compex elektrostimulator misica

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Arhangel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 15, 2012 2:22 pm

Compex elektrostimulator misica

Post od Arhangel »

Potrebna su mi iskustva sa koriscenjem Compex uredjaja u terapeutske svrhe. Godinama imam problem u lumbalnom delu ledja. Zbog bola, ukocenosti i ogranicenih pokreta kao i atrofije misica, preporucuje mi se koriscenje elektrostimulatora.

Postoji mnogo razlicitih modela, kao i onih koji imaju bas program za lumbago problem. Takvi specijalizovani su bas skupi.

Moje konkretno pitanje je da li bi i najjeftiniji (konktetno Compex fit 1.0) sluzio svrsi, stimulaciji i jacanju misica lumbalnog dela. Uredjaj kosta kao i 10-ak terapija u privatnim ordinacijama.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Compex elektrostimulator misica

Post od aaaca »

Јеси ли ти покретан? Имаш ли неки оштећен пршљен?
Arhangel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 15, 2012 2:22 pm

Post od Arhangel »

Prsljeni su dobri, imam degenerativne promene na disku L4, L5
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Онда би могао да комбинујеш истезање кичме Истекијем и регенерацију пршњенова и дискуса магнетима. Истеки је 60 евра а два магнета 2 евра.
Odgovori