molom vas pomozite mi
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
molom vas pomozite mi
Dragi moj doktore,ja bih vas molila da mi pomognete sa savetom posto neznam sta da radim.Posle gripe koju sam imala bole me pluca i jako kasljem,suvi kasalj.Zabrinuta sam jer me boli citava desna strana,leda,lopatica u ledima,rame,dojka,a kada spustim glavu napred bol u prsima je veci.Radili su mi danas snimanje pluca i rekli da pijem antibiotike jer ne mogu dobro da vide na snimku,pa ako bol ne prode da im se javim opet.Bol mi je jak u ezofagusu,ostar i znam da imam gastroezophageal reflux i hijatal herniju.Da li mi molim vas mozete reci zasto me bole prsa kada disem i sta bi to moglo da bude.Trebalo mi je tri puta da idem u hitnu da bi konacno snimili pluca.Inace su mi prosle godine na snimanju pronasli osteoartritis vrata i obadva ramena a ja sam 37 godina i bukvalno nizasta.Cesto me probada i u predelu srca ali mislim da je to zbog problema sa disanjem.Da li problemi sa ledima mogu pogorsati bolove u plucima.Raden mi je ekg i kazu da je sve uredu mada se ja osecam lose.Danas mi je pritisak bio 99/68 i zamislite sestra kaze o pa to je normalno.Kaite mi ko je tu lud posto ja koliko znam to je jako mali pritisak jer je moja majka imala mozdani udar i klinicku smrt sa pritiskom 60/60.Ja se ne osecam dobro!!Izvinite na dugom pismu i molim vas mi odgovorite jer se bojim i ne znam sta da radim,a imam dvoje dece.Hvala
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Odgovorih Vam na drugom postu. Imate panicni sindrom i hronicni anksio-depresivni poremecaj sa somatizacijom. Taj pritisak od 99 sa 68 je sasvim OK, zaista.
Piste na moj emil, slobodno.
Pozdrav!
Piste na moj emil, slobodno.
Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.