upala i otoka testisa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 23, 2017 1:45 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
upala i otoka testisa
kada sam osetio u urinu krv pri kraja mokrenje ja sam se javio na doktora i vtori dan sam osetio otoka na desni testis odma sam dobio uputa za urologija tamo sam dobio prvu terapiju Amosiklav tablete pancef tablete lidaprim tablete xumoral tablete pio sam ovu terapiju 10 dana i otisao na kontrolu otok je bio isti ondak sam dobio vtoru terapiju flexid 5001x1 10 dana da pijem ali u teku nedelju sam dobio teski bolova u stomaku i su mi dali upat za bolnicu tamo su me snimali eho snimku nista ni su pronasli kada sam otisao u bolnicu doktor je smenio terapiu i mi je dao serrapeptase po jedna na dan opet nista otok je ostao i su me ispisali is bolnice su mi prepisali pancef 400miligrama ja sam pricao sa doktoru i sam procitao da je pancef za bronhitis sinuse asmu on mi je rekao da su naj bolji lekovi .... ondak sam otisao u privatnu bolnicu posle nedelu dana kada je imalo termin i su mi otkrili kancer testisa ja i su mi rekli posle biopsiju da ce odluce dali da ga ostrane testis ja mislim da celo vreme prosli urolog doktor da mi je prepisao pogresnu terapiju i dok sam pijo tu terapiu da se pojavio cancer molim vas da mi odgovorite jel terapija bila pogodna za moju bolest sto sam dobivao ili ni je
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: upala i otoka testisa
Наравно да је терапија погрешна али од ње ниси могао да добијеш канцер.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 23, 2017 1:45 am
SADA MI JE PUNO STRA OD OPERACIJU STO TREBA JEDAN TESTIS DA MI GA IZVADU KAKVA JE ANESTEZIJA DALI STAVAJU ONU PRAVU INKCIJU DA ME USPAVAJU I LISAM BUDAN JEL MOGU AKO ZAMOLIM LEKARA DA DOBIJEM INEKCIJU DA ME USPAVAJU I DA MI PRAVE OPERACIJU ZATO STO AKO MI PRAVU OPERACIJU I DA BUDEM BUDAM JA BI POLUDEO ZATO STO JE ISTO KO DA BIRAS KOJI SIN DA TI GA UBIJU ILI VECI SIN ILI MLADI MOZDA VISE NEZNAM STA GOVORIJM ,.............................ALI OVO ME ZANIMA ????? KAKVA CE DA BUDE INEKCIJA KADA CE MI PRAVU OPERACIJU JEL CE DA ME USPAVAJU ILI CI DA BUDEM BUDAN TO MI JE NAJ BAZNO
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Батице, брини се ти да останеш жив и здрав а не око инекција и анестезије. Од тог канцера се умире за неколико месеци.