Bol u kolenu nakog pocetka novog dana
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 19, 2017 1:07 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Bol u kolenu nakog pocetka novog dana
Jedno jutro sam bio ustao da krenem na posao kada sam osetio lagan pritisak u kolenu i malo jaci bol sve to prilikom ispravljanja kolena. Ovaj proces traje vec 4 dana, imao sam pre 6 godina operaciju ligamenata gde su isto stavili i plocicu koju imam u kolenu i ona sve to drzi, moja briga trenutno je zasto bez ikakvog razloga ja osecam blagu smetnju, kao da mi koleno nije oslobodjeno kao da ne moze da dise, zbog tog pritiska kojeg osecam i sto kada hocu da stisnem koleno, bol je jaci, da li je u pitanju samo povreda ligamenta nekog zbog loseg istezanja ili slicno ili je mozda nesto i gore, inace ja mogu da savijem koleno i da radim cucanj bez problema, samo kada hocu da ispravim koleno imam pritisak, a kada hocu da ga stisnem onda imam bol.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Bol u kolenu nakog pocetka novog dana
Мислим да би требао да снимиш колено, а у међувремену када спаваш стави један јастук између колена да видиш да ли ће имати ефекта.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 19, 2017 1:07 pm
Re: Bol u kolenu nakog pocetka novog dana
Bol je prestao, mogu sada bez problema da ispravim koleno bez pritiska i mogu da stiskam i nista ne boli, moguce da je mozda bio malo zakazen ligament tokom ne zgodnog polozaja nogu ili ne znam, nisam strucan povodom toga ali sve je ok sada