Depilacija

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Zaklina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 01, 2005 1:16 pm

Depilacija

Post od Zaklina »

Već nekoliko godina koristim Braun-ov aparat za depilaciju nogu. Koliko je preporučljivo koristiti ga i šta bi ste mi preporučili za negu nakon depilacije s obzirom da mi je koža nakon depilacije jako iritirana.
Unapred zahvalna,
Žaklina
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

postoje zanimljivi preparati nakon depilacije koji sadrze kombinaciju papaina koji omeksava vrhove malja, ulja cajnog drveta koje deluje antimikrobno, emu ulja koje neguje kozu i nevena, kamilice , aloje i ev kantariona koi deluju protivzapaljenjski, hidrirajukozu i deluju emolijentno,
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Zaklina
Novi član
Novi član

Naziv

Post od Zaklina »

Zahvaljujem Vam se na pomoći.
Ali, da li bi ste mi naveli naziv nekog proizvoda koji sadrži komponente koje ste naveli.
Srdačan pozdrav.
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Ezy care -produkcija LDI formule, Zmaj Jovina 32
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Zaklina
Novi član
Novi član

Hvala

Post od Zaklina »

Najlepse Vam hvala.
Odgovori