kurije oći

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
amira
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 25, 2007 8:38 pm

kurije oći

Post od amira »

Vec deset godina imam kurije oci prije cetiri god.sam operisala i napravila gore.Koristila sam sve sto ima u apoteci ali nista ne pomaze.Molim ako neko nesto zna da se javi.
ganco
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2007 6:02 pm

Re: kurije oći

Post od ganco »

Ovo pisem da bi aktivirao temu,dakle kurje oci nastaju na zadebljanjima,udaranju kosti na kost(izmedju prstiju),javljaju se I na tabanu kada kost usled savijenog prsta udara u tkivo,ima I slucajeva kada je prst dugacak za mesto na kom se nalazi pa udara nared u obucu(slika ispod linka je namerno postavljena pa neka otvara ko hoce).Kurje oko se odstranjuje mehanicki I vadi se tvrda osnova –jezdro,zavisno od velicine I dubine taj proces traje od jednog do vise tretmana,I cela prica se svodi da ako je na primer kurje oko udarilo u kost(najcesci slucajevi I najbolniji)po vadjenju jezgra tkivo podize I svaki dodir nije bolan,vremenom I najvece kurje oci buru kao zrnce prasine tako da mozete I niktom da ga zgrebete.
Da bi se napravilo ovako kurje oko treba mnogo,mnogo vremena

http://imageshack.us/photo/my-images/6/imag0057x.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/204/imag0056z.jpg/

da,nisam pomenuo da sam imao slucajeva sa pacijentima koji su koristili Klavex(kao kiselina za akumulatore)pa su sipali onako lepo i izgoreli dosta kze,kod malih kurjih ociju pomazu i flasteri i Klavek sa tim sto se oko kurijeg oka stavi neka krema a na samo oko se stapicem za usi stavljenim u Klavex po malo "tapka" na oko,opet ponavljam ne sipati na oko ili nekim mehanickim sredstvima seci nestrucno jer posledice su katastrofalne kao na slici,ziva rana ali i to se sanira samo treba vremena

http://imageshack.us/photo/my-images/52/058vy.jpg/
Pedikir sam i radim uglavnom na problemima, urastanja noktiju i drugim problemima vezanih za pedikir.Radim deci (najmladji 9meseci,ispravka najmladji 67 dana) i odraslima BEZ SKALPELA!
ganco
Stalni član
Stalni  član

Post od ganco »

Ovo pisem da bi aktivirao temu,dakle kurje oci nastaju na zadebljanjima,udaranju kosti na kost(izmedju prstiju),javljaju se I na tabanu kada kost usled savijenog prsta udara u tkivo,ima I slucajeva kada je prst dugacak za mesto na kom se nalazi pa udara nared u obucu(slika ispod linka je namerno postavljena pa neka otvara ko hoce).Kurje oko se odstranjuje mehanicki I vadi se tvrda osnova –jezdro,zavisno od velicine I dubine taj proces traje od jednog do vise tretmana,I cela prica se svodi da ako je na primer kurje oko udarilo u kost(najcesci slucajevi I najbolniji)po vadjenju jezgra tkivo podize I svaki dodir nije bolan,vremenom I najvece kurje oci buru kao zrnce prasine tako da mozete I niktom da ga zgrebete.
Da bi se napravilo ovako kurje oko treba mnogo,mnogo vremena

http://imageshack.us/photo/my-images/6/imag0057x.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/204/imag0056z.jpg/

da,nisam pomenuo da sam imao slucajeva sa pacijentima koji su koristili Klavex(kao kiselina za akumulatore)pa su sipali onako lepo i izgoreli dosta kze,kod malih kurjih ociju pomazu i flasteri i Klavek sa tim sto se oko kurijeg oka stavi neka krema a na samo oko se stapicem za usi stavljenim u Klavex po malo "tapka" na oko,opet ponavljam ne sipati na oko ili nekim mehanickim sredstvima seci nestrucno jer posledice su katastrofalne kao na slici,ziva rana ali i to se sanira samo treba vremena

http://imageshack.us/photo/my-images/52/058vy.jpg/
Pedikir sam i radim uglavnom na problemima, urastanja noktiju i drugim problemima vezanih za pedikir.Radim deci (najmladji 9meseci,ispravka najmladji 67 dana) i odraslima BEZ SKALPELA!
deska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 21, 2010 1:51 pm

Post od deska »

Hm ? Moze li kurije oko da se pojavi i na nekom drugom dijelu tijela sem na nozi ?
ganco
Stalni član
Stalni  član

Post od ganco »

Samo na nozi je kurje oko,zadebljanja i izrasline na drugim delovima tele imaju drugo ime i sastave,za to nisam strucan pa ne mogu da pomognem oko toga.
eko melem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 14, 2012 10:57 am

Post od eko melem »

deska napisao:Hm ? Moze li kurije oko da se pojavi i na nekom drugom dijelu tijela sem na nozi ?
Kurije oko je vrsta virusne bradavice i ta vrsta, a ima ih preko 80, se javlja samo na nogama. Ostale vrste možete naći na drugim delovima tela u vidu veruka vulgaris, mekanih ili tvrdih fibroma, kondiloma itd.
marko alimpić
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 20, 2012 10:18 am

Post od marko alimpić »

eko melem napisao:
deska napisao:Hm ? Moze li kurije oko da se pojavi i na nekom drugom dijelu tijela sem na nozi ?
Kurije oko je vrsta virusne bradavice i ta vrsta, a ima ih preko 80, se javlja samo na nogama. Ostale vrste možete naći na drugim delovima tela u vidu veruka vulgaris, mekanih ili tvrdih fibroma, kondiloma itd.
ja imam strašne probleme sa kurijim očima i nema šta sve nisam probao. sve još može da se podnese dok se kurije oko ne otvori ( sazri ) jer nemogu ni jednu obuću da stavim na noge. ako imate neko rešenje javite hitno. unapred zahvalan
ganco
Stalni član
Stalni  član

Post od ganco »

Svako kurje oko je prica za sebe,neke vrste je moguce ocistiti tj. odstraniti ali dok se ne vidi sta je u pitanju glupo je pricati napamet.Posaljite mi slike na pm a ja cu vam reci svoje misljene,mozda ima pomoci!
gorskicar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 02, 2012 1:55 pm

Post od gorskicar »

* REKLAMA * je trenutno najjaci keratolitik na nasem trzistu za uspesno, brzo i trajno uklanjanje virusnih promena na kozi koje su prouzrokovane dejstvom HPV virusa. Ovo Vam govorim iz licnog iskustva kao i iskustva mnogih sa kojima sam razgovarao o ovoj temi. Nije mi namera da proizvod reklamiram, naprotiv.
Vise o tome na oficijalnom sajtu: Melem za Kurje oko i Bradavice
revilov
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 12, 2016 1:31 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od revilov »

Posto sam ovde dao dosta recepata od najboljeg fitotarapeuta Rade evo i za kurije oko na youtube

https://www.youtube.com/watch?v=pxbHJtqm3eU

ili imate na sajtu vise www.prirodomzdravi.com

Bez kurijeg oka sigurno

u zdravlju bili
volim cveklu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 02, 2017 7:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od volim cveklu »

Uf ovo stvarno ume da bude problem. Ja sam prošlog leta imao problema mesecima i tek mi je nestalo kada sam otišao na more. :) :) :)
Odgovori