Boja sperme

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
milos018
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 29, 2017 7:27 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Boja sperme

Post od milos018 »

Moj problem pocinje sa bolnom ejakulacijom (samo bol pri samoj ejalulaciji, ne i tokom odnosa).To je trajalo 3-4 dana.
10-ak dana kasnije , kada su sve te tegobe nestale, doslo je do promene boje ejakulata, najpre braonkasta nekoliko dana, zatim smedja i potom zuckasta (ne kao ranije bela), to traje dve nedelje.
Otprilike u isto vreme sa bolnom ejakulacijom sam prvi put probao i koristio masazer prostate prilikom mastrubacije.
Dve nedelje pre problema , devojka me je oralno zadovoljavala (ne stalna partnerka)

Zabrinu, hvala na odgovorima
Drivee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 13, 2007 7:49 pm

Re: Boja sperme

Post od Drivee »

Mozda od nedovrsenog cina. napinjes se jako, pucaju kapilari negde i sperma ti popri crvenkastu boju, ako je braon to znaci da nisi svrsio prosli put a napinjao si se. verovatno odlagao ejakulaciju.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Зезнуо си простату.
milos018
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 29, 2017 7:27 pm

Post od milos018 »

Ma svrsio sam ali je bilo bolno (ne toliko bolno vise neprijatno),nisam se napinjao u tom smislu,mozda sam masazerom povredio prostatu ili pokupio nesto (mada je bio samo oralni sex,meni)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Пробај ово да користиш: https://.rs/biljni-ekstrakt ... ll?sku=796
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Čaj od koprive i brusnice, i polen, i prostata će se smiriti, sasvim je moguće da je pukao neki kapilar jer si preterao u nečemu, a to nemoj raditi više- mislim PRETERIVATI.
Odgovori