Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Treba mi savet kuda otici da se zavrsi ova, koliko sam shvatio, jednostavna procedura? Zvao sam studentsku polikliniku, nemaju urologiju. Pare za privatnika nemam
Hvala unapred
Takodje, posto mi je cela ova situacija blago receno stresna ukoliko je neko prosao kroz ovo slobodno mi pisite mail: [email protected]
Prijatelju zaboravio si da navedes odakle si da bi mogli ljudi da ti odgovore ovako imas u svakom vecem gradu gde da operises. Sto se tice onih koji su prosli kroz ovo procesljaj malo ovaj forum nacices dosta takvih ljudi mada skoro se kod svih razlikuju iskustva sto pomalo zbunjuje.
U studentskoj poliklinici mogu da ti napišu uput za urologa u nekoj državnoj bolnici. Idi kod lekara, kaži da imaš fimozu, tj. opiši problem i dobićeš odmah uput, bez problema. Pa ti onda biraj bolnicu, u Beogradu ih ima dosta, a sve to rade.