Jaka glavobolja u toku erekcije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
jose.m87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 03, 2014 1:58 pm

Jaka glavobolja u toku erekcije

Post od jose.m87 »

Pozdrav.
Desilo mi se nesto prije par dana pa sam odlucio da trazim vase misljenje.
Imao sam sexualni odnos sa djevojkom, tacnije tri puta u toku jedne noci.U toku jednog od odnosa dobio sam iznenadan,prodoran i bas snazan bol u glavi.Malo sam usporio i nastavio.Kasnije sam popio tabletu protiv bolova i bol je nestala.Jutro nakon te noci imali smo jos jedan sexualni odnos i bol se opet javila,ali brzo i nestala.
No ono sto me je najvise zabrinulo je ovo: Dan nakon svega toga sam mastrubirao sam, jer mi je palo na pamet da se bol u glavi javio u toku odnosa pa rekoh da provjerim jesam li u pravu.Uglavnom, kada sam bio blizu kraja,probio mi je kroz glavu takav bol da sam mislio da cu pasti u nesvijest.Prekinuo sam mastrubaciu i kad sam vidio da bol nece skroz da prestane (umanjio se istina), popio sam tabletu protiv bolova i evo sjeo da vas pitam znate li razlog svemu ovome.
I da, imam 27 godina, nemam vanserijski veliki penis, ako to uopste moze napraviti problem, vec je neke standardne velicine. Zadnji put, prije ovoga, imao sam odnos prije 20-ak dana, i nikada nisam imao ni slican problem. Sta jos mogu reci je to da sam vec nekoliko dana malo prehladjen, tj standardna neka prehlada, malo kaslja, curi nos, malo bole sinusi.
Molim vas recite mi je li ova glavobolja nesto prolazno ili...
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Jaka glavobolja u toku erekcije

Post od vasa »

Molim te kazi mi ,jel ti se to desavalo kasnije od kad si ovo pisao, i jel to u toku same ejakulacije.
kod mene se to desava povremeno prilikom ejakulacije-nikad nisam nista ispitivao ali mi je doktor rekao da treba da snimam glavu--ja to nisam uradio ali sam kasnije snimao krvne sudove vrata i sve je ok.
Inace nikako da zakljucim u kojim situacijama mi se to desava al vec 10 godina je tako--2-3 puta godisnje se desi.
ivica78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 24, 2014 7:19 pm

Post od ivica78 »

Mislim da može da bude znak problema sa krvnim sudovima, a glavobolja sama za sebe ipak nešto govori. Idi kod lekara obavezno.
ivica78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 24, 2014 7:19 pm

Post od ivica78 »

Mislim da može da bude znak problema sa krvnim sudovima, a glavobolja sama za sebe ipak nešto govori. Idi kod lekara obavezno.
vasa
Stalni član
Stalni član

Post od vasa »

ja sam snimao krvne sudove i kaze doktorka da su odlicni.
vasa
Stalni član
Stalni član

Post od vasa »

U zadnje 2 godine mi se ovo nije dešavalo, kako je prestalo ne znam.
Nadam se da i ostalima isto kad već niko ne piše od 2014. god.
Odgovori